Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Bağlantı bozuk herhalde, teşekkür sitesine atıyor ama indirmiyor hiçbir şekilde. 1 tane virüs buldu Malwarebytes. Büyük ihtimalle eski programlardan algıladı, false-positive çıkar diye düşünüyorum.
@Vâveylâ, false-positive de olabilir; crack'li yazilim varsa onunla alakali "GameHack, Hacktool, Cracktool" tarzi tespitler de olabilir, gercekten aktif bir malware de olabilir. Kesin bilemeyiz dosya konumunu, dosyayi ve tespit nedenini gormeden.
@Vâveylâ, false-positive de olabilir; crack'li yazilim varsa onunla alakali "GameHack, Hacktool, Cracktool" tarzi tespitler de olabilir, gercekten aktif bir malware de olabilir. Kesin bilemeyiz dosya konumunu, dosyayi ve tespit nedenini gormeden.
Resimdeki dosyalaradan birini indirince bildirim gelmişti. K-Meleon değil sanırım RoyTam veya SDI
Derken 2 virüs daha algıladı.
1 tanesi false positive çünkü SliTaz işletim sistemini virüs algıladı. Bir tane crack Final Fantasy VII oyununu algıladı, yani bunu bilmiyorum, crack olduğu için de olabilir; oyunu yayınlayan virüste koymuş olabilir. Sanırım bir tanesi gerçekten virüs.
.exe olmadan önceki haliydi bu. Virüs olacağını düşünmüyorum, Windows 2000 Extended Kernel için bir tarayıcı çünkü. VirusTotal