@Vâveylâ, sen BitDefender'i nereden indirmistin. Ana mesajda attigin GUI eski surum BitDefender. Yeni surum GUI boyle gozukmuyor.

1782404149012.webp

Boyle olmasi lazim yeni surumun.

Buradaki mi? İndire basınca teşekkür ekranı geliyor ancak inmiyor.
1782404175449.webp

Free download butonuna tiklayin.

@Vâveylâ, sen BitDefender'i nereden indirmistin. Ana mesajda attigin GUI eski surum BitDefender. Yeni surum GUI boyle gozukmuyor.

Eki Görüntüle 260347

Eki Görüntüle 260348

Eki Görüntüle 260347

Eki Görüntüle 260348

Ona bastım zaten. Helium'dan deneyeyim.

Turkce sitede eski baglantilar olabilir, hic denemedim kontrol etmedigimden bilmiyorum.

Bu Ingilizce sayfada daha guncel baglantilar bulunuyor.

@Vâveylâ,

1782404323827.webp

Asagiya inip bu baglantiya tiklayarak manuel sekilde indirmeyi baslatin.

Turkce sitede eski baglantilar olabilir, hic denemedim kontrol etmedigimden bilmiyorum.

Bağlantı bozuk herhalde, teşekkür sitesine atıyor ama indirmiyor hiçbir şekilde. 1 tane virüs buldu Malwarebytes. Büyük ihtimalle eski programlardan algıladı, false-positive çıkar diye düşünüyorum.
1782404385774.webp

@Vâveylâ,

Eki Görüntüle 260349

Asagiya inip bu baglantiya tiklayarak manuel sekilde indirmeyi baslatin.
La hiçte görmüyoruz nasıl bir beynim varsa.

@Vâveylâ, false-positive de olabilir; crack'li yazilim varsa onunla alakali "GameHack, Hacktool, Cracktool" tarzi tespitler de olabilir, gercekten aktif bir malware de olabilir. Kesin bilemeyiz dosya konumunu, dosyayi ve tespit nedenini gormeden.
Resimdeki dosyalaradan birini indirince bildirim gelmişti. K-Meleon değil sanırım RoyTam veya SDI
1782404892368.webp

Derken 2 virüs daha algıladı.

1 tanesi false positive çünkü SliTaz işletim sistemini virüs algıladı. Bir tane crack Final Fantasy VII oyununu algıladı, yani bunu bilmiyorum, crack olduğu için de olabilir; oyunu yayınlayan virüste koymuş olabilir. Sanırım bir tanesi gerçekten virüs.

1782405222324.webp

.exe olmadan önceki haliydi bu. Virüs olacağını düşünmüyorum, Windows 2000 Extended Kernel için bir tarayıcı çünkü.
VirusTotal

Tarama bitti. Flashpoint ile Supermium şaşırttı şu an beni.
Supermium > uninstall.exe | VirusTotal
1782405475896.webp

Son düzenleme: