BitDefender deneme sürümünden sonra Free pakete geçer mi?

Uyuyan Sincap

Üstün
Normalde ben elle deneme sürümünü iptal edince otomatik Free'ye geçmişti. Yine deneme açtım ve bu sefer bekledim. Centralde falan Free paket görünmüyor. Silip baştan Free mi kurmam lazım yoksa bu kendi mi Free pakete geçecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir paket satın almadınız değil mi önceden.

Hocam büyük ihtimalle küçük bir bug olmuş o yüzden böyle gösteriyor olaibilir. Silip tekrar indirin ama deneme sürümünü atlayın kurarken
Neyse demek ki uğraştıracak ya.

Farklı farklı programlar kurmak ve öğrenmekle şu an uğraşamam ders çalışmak zorundayım. Hatta BitDefender'i de molamda kuracağım şimdi sileyim Windows Defender takılsın biraz.

Sanırım makinede birden çok program olmasın çok karışık oluyor diyen bir ben değilmişim

Program kuruyorum hatta VPN var, crack oyun için Daemon Tools da kurdum, rufus da var, cpuz de var, furmark da var, qBittorrent'im de var. Antivirüsüm de var. Ancak şu an bilgi alamayacak kadar doluyum. O yüzden kurmak istemedim.

Bilgim yok vallahi dostum ya.

Sorun değil dostum internetten Free linkini buldum onunla tekrar sil yükle yaptım oldu. Bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…