Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
İyi sosyaller,

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum fakat geçen hafta aboneliğiniz bitti uyarısı verdi ve sitede her yere bakmama rağmen yenileyemedim free aboneliği.

1782128497442.webp

Ne yapmalıyım? @michaelscofield

Teşekkürler. Kaspersky'ı kalıntılarıyla beraber nasıl silebilirim? Bir de BitDefender için link paylaşma şansınız varsa sevinirim.
Normal Windows'un program ekle veya kaldir listesinde Kaspersky'nin kendi kaldiricisi var. Orada size soruyor: "Abonelik bilgileri, antivirus ayarlari vesaire gibi seyler bilgisayarda tutulsun mu?" diye. Tiklerin hepsini kaldirip silerseniz, bilgisayari yeniden baslattiktan sonra duzgun bir sekilde silinmis olacak. BitDefender Antivirus Free linkini asagiya birakiyorum.

BitDefender Central hesabi olusturmaniz lazim bu arada, tipki Kaspersky'deki My Kaspersky hesabi gibi.

Normal Windows'un program ekle veya kaldir listesinde Kaspersky'nin kendi kaldiricisi var. Orada size soruyor: "Abonelik bilgileri, antivirus ayarlari vesaire gibi seyler bilgisayarda tutulsun mu?" diye. Tiklerin hepsini kaldirip silerseniz, bilgisayari yeniden baslattiktan sonra duzgun bir sekilde silinmis olacak. BitDefender Antivirus Free linkini asagiya birakiyorum.

BitDefender Central hesabi olusturmaniz lazim bu arada, tipki Kaspersky'deki My Kaspersky hesabi gibi.
1782129058320.webp

Bu değil mi?

Aslında Windows Defender ile devam edecektim ama bilgisayarı tek kendim kullanmıyorum. Geçmişte de birkaç kere ben yokken sıkıntı yaşanınca şansa bırakmak istemedim.

@pawEn, evet, bundan kaldirabilirsiniz.

Yani aslinda basic koruma icin Windows Defender da fena degil. Ama korsan oyun, illegal yazilim, mod gibi seylerle ugrasiyorsaniz Defender o konuda biraz sorunlu. BitDefender daha dengeli bir cozum olacaktir bu tarz senaryolarda. Hem biraz daha kapsamli koruma, hem de Defender'a gore cogu durumda daha az kaynak kullanimi sagliyor.

Free antivirus piyasasinda en guclu cozum BitDefender Antivirus Free su anda.

1782130295362.webp
1782130453762.webp

Bu uyarıları dikkate almıyorum şuan kurdum BitDefender'ı.
Bu arada Malwarebytes da yüklü ama tarama için kullanıyorum çok acil bir durum olursa. Tarama için hangisi daha iyi? MB zaten gerçek zamanlı koruma sunmuyor.

@pawEn, o uyarilar normal. Zaten muhtemelen birazdan otomatik olarak guncellenir veritabanlari. Ya da isterseniz manuel olarak guncelleyebilirsiniz. Sag altta gorev cubugunda bulunmasi lazim.

1782130650390.webp

Kirmizi renkli "B" harfi olan BitDefender'in simgesi. Bu simgeye sag tiklayip "Simdi Guncellestir" derseniz veritabanlarini gunceller.