Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

creazy

Başarılı
Merhaba, kaldırıldı mı? Eskiden kullanabiliyorduk. Şu an da kullanabiliyor muyuz? Teşekkürler, saygılar.

Çözüm
Evet, artık sadece standart ürünün ücretsiz deneme sürümü mevcut. 30 günlük ücretsiz deneme sürümü.
Evet, artık sadece standart ürünün ücretsiz deneme sürümü mevcut. 30 günlük ücretsiz deneme sürümü.

Anladım hocam. Peki Kaspersky kullanmaya gerek var mı? Windows'un antivirüsü yeterli olur mu? Crack oyun vs. indirmiyorum. Günlük kullanım yapıyorum, bir de Steam ve Epic Games'ten oyun oynuyorum. Yer altı/tehlikeli sitelerden bir şey indirmiyor veya girmiyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Anladım hocam. Peki Kaspersky kullanmaya gerek var mı? Windows'un antivirüsü yeterli olur mu? Crack oyun vs. indirmiyorum. Günlük kullanım yapıyorum, bir de Steam ve Epic Games'ten oyun oynuyorum. Yer altı/tehlikeli sitelerden bir şey indirmiyor veya girmiyorum. Desteğiniz için teşekkürler.

Her ne kadar birden fazla soruyu tek konuya sığdırmış olsanız da cevaplayayım, bence yok. Ben de sadece Windows Defender kullanıyorum. Defender kıymeti bilinmeyen bir program, son derece yeterli.

Windows Defender, korsan; dijital imzasız içeriklerde son derece fazla false-positive oranına sahip. Eğer böyle şeylerle uğraşsaydınız Defender yerine BitDefender Antivirus Free önerirdim. Kaspersky Free'den biraz daha fazla kaynak kullanmakla beraber daha başarılı. Ama sadece legal içerikler kullanan, dikkatli ve bilinçli bir standart ev kullanıcısı için Windows Defender yeterli gelecektir.