Çözüldü Bitdefender Traffic Light Techolay'ı riskli görüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Kontrol eder misiniz? Kalkmış olmalı:

Hep dış güçlerin oyunları bunlar. Önceki açılan konularda denildiği gibi Technopat ile karıştırıyor büyük ihtimalle.

Yeşil site bildirimde mi bulundu da engelleme koymuş Bitdefender Ya da Recep Baştaş'a kafasına takmış birileri Bitdefender'a bildirimde bulunmuş olabilirler. Bu site bilgiler çalıyor izin istiyor gibi bildirimler atılmış olmalı.

Sayın hocam benim tahminimce forumda biraz crack önerisine izin veriliyor ya BitDefender oyunindir ve fullindir cafe gibi yerleri potansiyel zararlı olarak görüyor. Bu yüzden Techolay'ı engelledi diye düşünüyorum.
Çok saçma bir olay. Kullanıcılar yazdıklarını antivirüslerin insiyatifine göre şekillendirmemeli.

Ben iki siteye de aynı anda girip kontrol ettiğim için yeşil site fotoda var. Sonuçta 2700 mesaj insanlara yardım ettim illa bakıyorum arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…