Çözüldü Bitdefender Traffic Light Techolay'ı riskli görüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Kontrol eder misiniz? Kalkmış olmalı:

Ben iki siteye de aynı anda girip kontrol ettiğim için yeşil site fotoda var. Sonuçta 2700 mesaj insanlara yardım ettim illa bakıyorum arada.
Bende 8k mesajla ve 2015'te yeşil sitenin yeni gelişmede olduğu zamanlar insanlara yardım etmiştim. Son 2-3 senedir aktifliğim azaldı forumlarda yinede fena değilim girip çıkarım varsa kafama takılan yazıyorum. Eskisi gibi fazla yazmıyorum forumlara.

Ben iki siteye de aynı anda girip kontrol ettiğim için yeşil site fotoda var. Sonuçta 2700 mesaj insanlara yardım ettim illa bakıyorum arada.
Bende de farklı bir forum sitesini engellemişti. Bence Bitdefender'ın algılama sisteminde bir sorun var.

Bahsettiğiniz konu linki nedir bu arada? Direkt Techolay Sosyal'i mi riskli görüyor yoksa belirli sayfaları mı?

Bahsettiğiniz konu linki nedir bu arada? Direkt Techolay Sosyal'i mi riskli görüyor yoksa belirli sayfaları mı?

Direkt techolaya girdim engelledi hocam. Sonra izin verdim ve bu konuyu açıp konu açtığım sayfadan BitDefender'e geri bildirimde bulundum.

Resimde engellenen bağlantı sayfası yazıyor. Sanırsam "Techolay Sosyal" sayfası. Technopat haber ana sayfasıda engelli mi bilmiyorum onu belirtmemiş.

Technopat'ı engellemedi sadece ikisini aynı anda açtım ve baktım ki antivirüs hemen Techolay'ı engelledi.

Belli oldu, bu raporda yer alan iki çöpten birini kullanırsanız uyarı almaya devam edeceksiniz. Ben de diğer AV'yle iletişime geçeyim bari. Bilgi için teşekkürler

Ne demek hocam hemen uyarayım dedim forumu ve sizi düşünmesem uyarmazdım.

Kaspersky mavi ekran veriyor vermese BitDefender kurmazdım.

Kontrol eder misiniz? Kalkmış olmalı:

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…