Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
Hayır yok ama izleyici engelleme özelliği var.
Kaspersky daki gibi yok mu renklam engelleme özelliği?
- Makaleler
- 1
Hayır yok. Premium alırsan geliyor diye biliyorum sadece.Kaspersky daki gibi yok mu renklam engelleme özelliği?
Muhammet Öztürk
Uzman
Buradan anladığım üzere reklam engelleyiciye sahip gibi duruyor ama değilse bile panda yerine BitDefender kullanmanızı ve reklam engelleyici için ise portmaster denemenizi öneririm.
Hayır yok. Premium alırsan geliyor diye biliyorum sadece.
Almaktan bahsedince ben direkt premium sürüme göre yorum yapmıştım pandadaki bile ücretsiz olsa da birkaç GB'dan sonra kapanıyordur.
Emin misiniz ? Bilen arkadaşlar var mı ?Hayır yok. Premium alırsan geliyor diye biliyorum sadece.
Bitdefenderin premium sürümünde var mı reklam giderici?Eki Görüntüle 186195
Buradan anladığım üzere reklam engelleyiciye sahip gibi duruyor ama değilse bile panda yerine BitDefender kullanmanızı ve reklam engelleyici için ise portmaster denemenizi öneririm.
Almaktan bahsedince ben direkt premium sürüme göre yorum yapmıştım pandadaki bile ücretsiz olsa da birkaç GB'dan sonra kapanıyordur.
- Makaleler
- 1
Bitdefenderin premium sürümünde var mı reklam giderici?
Burada yazıyor.
Total securityde var mı reklam engelleyici ben arayacağım. Durun.
Bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Yani vpn açamadan reklamlar engellenmeyecek mi ?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Kankam default sürümde yok reklam engelliyici. Premium sürüm alırsan geliyor yanında reklam engelliyici.Total securityde var mı reklam engelleyici ben arayacağım. Durun.
Bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
Premium dediğin total security değil mi ?Kankam default sürümde yok reklam engelliyici. Premium sürüm alırsan geliyor yanında reklam engelliyici.
Premium dediğin şey 40 dolar.Kankam default sürümde yok reklam engelliyici. Premium sürüm alırsan geliyor yanında reklam engelliyici.
Resmini atsam ban yer miyim?Kankam default sürümde yok reklam engelliyici. Premium sürüm alırsan geliyor yanında reklam engelliyici.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet