Şu tarz Lian Li fan çakması kasaları göre göre gözüm ağrıdı ya çakmasını yapacaksanız gidin az H6 Flow'un çakmasını falan yapın abi az farklı tasarımlı olsun hepsi birbirinin aynısı.Kasa kaliteli olabilir bu arada ben tasarımsal açıdan diyorum.

Şu tarz Lian Li fan çakması kasaları göre göre gözüm ağrıdı ya çakmasını yapacaksanız gidin az H6 Flow'un çakmasını falan yapın abi az farklı tasarımlı olsun hepsi birbirinin aynısı.Kasa kaliteli olabilir bu arada ben tasarımsal açıdan diyorum.
Akvaryum kasayı Lian Li buldu size göre heralde.

Akvaryum kasayı Lian Li buldu size göre herhalde.

Akvaryum kasadan bahsetmiyorum ve onuda Lian Li buldu demedim zaten. Şu aynalı fan + akvaryum combolu kasalardan bahsediyorum.
1771161305678.webp

Akvaryum kasadan bahsetmiyorum ve onuda Lian Li buldu demedim zaten. Şu aynalı fan + akvaryum combolu kasalardan bahsediyorum.
Eki Görüntüle 227308
Tutulanı yapıyorlar. İnsanlar çokça tercih ediyorsa üreticilerin risk alıp yeni bir şey denemek yerine tercih edileni taklit etmesi gayet normal. Bir de ürettikleri fan yüksek cfm, sessizlik ve uzun vadede sorunsuzluk içermenin yanında ucuza satılıyorsa ise değme keyfine.

Bu arada konu içeriğinde yer alan power supply hakkında bilgisi olanlar yeşillendirirse herkes bilgilenmiş olur.