Selam, bu aralar arkadaşıma hazır sistem bakarken gördüğümüz bir kasa ve PSU ikilisi. Aldık da bir tane fakat içindeki PSU hakkında ve ayrıca kasa hakkında da pek bir bilgi yok. Kullan ya da bilgisi olan varsa bu fiyata nasıl ve PSU bilgi verebilirse çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de beyaz versiyonunu görüp şu an yeterli bütçem olmadığı için üstünkörü araştırmıştım. Elle tutulur bir şey bulamadım, özellikle PSU hakkında. Burada Bitfenix'in kendi sitesinde kasanın özelliklerini inceleyebilirsiniz. Yine Bitfenix'in kendi sitesinden güç kaynaklarına baktığımda İncehesap başlığında yazdığı özelliklerde bir psu göremedim. 750w var ama bronze sertifikasına sahip değil, bronze sertifikası olan model de 750 değil 700w. İncehesap özünde beraber satılmayan ürünleri ''bundle'' adı altında satıyor. Belki bu kasa da onlardan birisidir, içinde beklemediğimiz bir psu vardır bilemiyorum. Mail atıp öğrenmek lazım aslında. PSU kabul edilebilir düzeydeyse güç kaynağı, fanları içinde olan bir akvaryum kasayı bu fiyatlara bulmak zor olabiliyor artık.
PSU bu olabilir emin olmamakla birlikte; https://www.bitfenix.com/products/power/bpab-n/
PSU bu olabilir emin olmamakla birlikte; https://www.bitfenix.com/products/power/bpab-n/
Son düzenleme:
Muhtemelen bu hocam ama kargo bugün ya da yarın teslim edilecek kendim bakıp yazacağım belki merak edenlere faydalı olur gelir bakarlar sonra.Ben de beyaz versiyonunu görüp şu an yeterli bütçem olmadığı için üstünkörü araştırmıştım. Elle tutulur bir şey bulamadım, özellikle PSU hakkında. Burada Bitfenix'in kendi sitesinde kasanın özelliklerini inceleyebilirsiniz. Yine Bitfenix'in kendi sitesinden güç kaynaklarına baktığımda İncehesap başlığında yazdığı özelliklerde bir psu göremedim. 750w var ama bronze sertifikasına sahip değil, bronze sertifikası olan model de 750 değil 700w. İncehesap özünde beraber satılmayan ürünleri ''bundle'' adı altında satıyor. Belki bu kasa da onlardan birisidir, içinde beklemediğimiz bir psu vardır bilemiyorum. Mail atıp öğrenmek lazım aslında. PSU kabul edilebilir düzeydeyse güç kaynağı, fanları içinde olan bir akvaryum kasayı bu fiyatlara bulmak zor olabiliyor artık.
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen bu hocam ama kargo bugün ya da yarın teslim edilecek kendim bakıp yazacağım belki merak edenlere faydalı olur gelir bakarlar sonra.
Hocam düşünceleriniz neler bende almayı düşünüyorum.
Hocam düşünceleriniz neler bende almayı düşünüyorum.
Vallahi kasa geldi de boş duruyor kutusunu siz yazınca açtım şimdi
BitFenix BPAB Series 750W 80+ Bronze PCIe 120cm Fanli PSU | ITOPYA
BitFenix BPAB Series 750W 80+ Bronze PCIe 120cm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile BP-BPAB750ALNN-9R ITOPYA'da
İçinden çıkan PSU bu. İyi mi kötü mü bilmiyorum açıkçası ama en azından modeli biliyoruz
Teşekkürler hocam en azından araştırabileceğimiz bir şey var elimizde artık. Kasayı toplarsanız görselini de görmek isterim.Vallahi kasa geldi de boş duruyor kutusunu siz yazınca açtım şimdi
![]()
BitFenix BPAB Series 750W 80+ Bronze PCIe 120cm Fanli PSU | ITOPYA
BitFenix BPAB Series 750W 80+ Bronze PCIe 120cm Fanli PSU En iyi fiyat seçenekleri ile BP-BPAB750ALNN-9R ITOPYA'dawww.itopya.com
İçinden çıkan PSU bu. İyi mi kötü mü bilmiyorum açıkçası ama en azından modeli biliyoruz![]()