Elektronik BitFenix victory 3 fanlı ATX bilgisayar kasası 882,55 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Testo Unit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar
Sonuna kadar katılıyorum neredeyse 3K verdiğim kasada sadece önde tek bir fan var onda da gram ışık yok.

Bu ekonominin degil sizin sorununuz. O paranin yarisina bile isil isil kasa bulunabilirdi.

Bu ekonominin degil sizin sorununuz. O paranin yarisina bile isil isil kasa bulunabilirdi.

Ekonominin sorunu veya çok para verdim diye bir şey hakkında bahsetmedim.

Yorumunuz için teşekkürler.

İfadeler: 519
Ön panelde modifikasyon yaparsak ucuza 3 fanlı mesh kasamız olur. Önü dikdörtgen kesip camlara takılan sinek teli var onu silikonlarsak güzel olur. Ben kasamda onunla fan filtresi yaptım.

Ürünü alacağım fakat ekran kartım 3070 MSI Z Trio sığar mı teknik özelliklerinde Max GPU uzunlluğu yazmıyor bilgisi olan?

Ürünü alacağım fakat ekran kartım 3070 MSI Z Trio sığar mı teknik özelliklerinde Max GPU uzunlluğu yazmıyor bilgisi olan?

Kaynak:

Bu kasa 3 fanlı ekran kartları takıldığında herhangi bir sorun yaratır mı ? yada hangi anakartları destekler

Bu kasa 3 fanlı ekran kartları takıldığında herhangi bir sorun yaratır mı? Ya da hangi anakartları destekler.

34.5 cm e kadar sığıyor ölç kartını ustam arkadaş yukarı attı görsel epeyden ATX, Micro ATX ve Mini ITX'e kadar uyuyor anakartının modelini aratıp öğrenebilirsin bilgin yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…