Yer
İstanbul
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz olması artık o kadar da özel bir şey değil maalesef. Birçok ürünün beyazını aynı fiyata bulabiliyorsunuz. Bazı durumlarda beyaz daha ucuz oluyor hatta.
Bu fiyata malzeme kalitesi olarak daha iyisi yok beyaz akvaryum kasa olarak. Daha iyisi varsa bilmek isteriz.

Beyaz olması artık o kadar da özel bir şey değil maalesef. Birçok ürünün beyazını aynı fiyata bulabiliyorsunuz. Bazı durumlarda beyaz daha ucuz oluyor hatta.
Ben 3800 TL'ye Aerocool D501A Beyaz alırken bu model çok çok daha mantıklı. Ayrıca dediğiniz durum her üründe yok.

Bu fiyata malzeme kalitesi olarak daha iyisi yok beyaz akvaryum kasa olarak. Daha iyisi varsa bilmek isteriz.

Ne alakası var? Ben daha ucuza beyaz ürünler var demedim. Eskisi gibi aynı ürünün beyazı hep daha pahalı değil dedim. Burada Lian Li Vector ile ilgili bir yorumum olmadı.

Ben 3800 TL'ye Aerocool D501a beyaz alırken bu model çok çok daha mantıklı. Ayrıca dediğiniz durum her üründe yok.

Her üründe olduğunu savunmadım zaten. Ama eskisine nazaran beyaz renk çok daha ulaşılabilir durumda. Aerocool ile karşılaştırmanızı zaten anlamadım. Ben bu kasaya kötü demedim.

Phanteks G360A var, beyaz. Bu ürünü almak istiyordum ama şu an pek açılmak istemiyorum. Sinerji'de 100 lira daha pahalı. Ama 3.500 lira olsaydı kaçırmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör: