Bitirdiğim oyunlardan sonra hangi oyun oynanmalı?

GoW ilgimi çekmiyor o tarz Witcher gibi. RDR2 sabredemem muhtemelen RE ben de düşünüyorum da uzun seri.

Herkes kendi sevdiğini yazmışta, oynadığın oyunlara benzer senin seveceğin tarzda Uncharted var.

Ardından Days Gone ve Alan Wake bakabilirsin. (Days Gone başyapıt değil ama türü seviyorsun belli ki, akar.)

Uncharted kesinleşti o zaman oynayacağım, Alan Wake bakıyordum ona da göz atarım muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoW ilgimi çekmiyor o tarz Witcher gibi. RDR2 sabredemem muhtemelen RE ben de düşünüyorum da uzun seri.

Uncharted kesinleşti o zaman oynayacağım, Alan Wake bakıyordum ona da göz atarım muhtemelen.
Hocam RDR için ben de aynı şeyleri söylüyordum da, kafam boş bir zamanımda şöyle bitsin diye değil de bir dünyasına dalayım diye açtım. En iyi atı nerede bulurum diye baktım tutoriallere, sonra en iyi silah, hazine sandıkları derken daldım dünyaya, sonra ana görevler ilerledikçe özellikle şuradan sonra bi hypelanıyor ki nasıl bittiğini anlamıyor insan. Tam bir başyapıttır. O nedenle özellikle yineliyorum biraz sıkın dişinizi ama bitirmek için değil dünyasına dalarak oynayın.

Unchartedı da en baştan oynamayın sıkılırsınız ilk 3 oyunun hikayesini izleyip 4'e dalın yeterli.

RDR'ye tekrar bir şans vereyim ben o zaman, TR dublaj olsaydı keşke. TR dublaj olunca daha çok oynayasım geliyor, Uncharted ondan başlayacaktım.

Uncharted zaten hırsızlar mirası koleksiyonu var direkt onu oynayacaktım içinde 2 oyun varmış herhalde 2 oyunda az çok anlatıyormuş geçmişi olayı vs. öyle dedi yapay zekâ, bakalım.

Uncharted güzel hocam keyif alırsın, o 2. oyun dediğin Kayıp Miras DLC paketi gibi bir şey.
Evet türkçe dublaj işi çok farklı bir boyuta taşıyor. Okan Yalabık'da çok iyi bir performans göstermiş.
Bu arada muhtemelen oynamışsınızdır ama ola ki oynamadıysanız muhakkak Mafia Definitive Edition'a bakın.

GoW ile Witcher'ın benzediği yönler yüzde 2-3 falandır. Neresini benzettiniz anlamadım.

Benzediği yön demedim tarz dedim oyun savunuculuğunu başka yerde yap, ilgimi çekmiyor işte?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi önce bir hırsızın sonu sonra da Kayıp Mirası oynayacağım, TR dublajdan dolayı. Mafia 3 oynamadım onu iyi hatırlattın hocam onu bekletiyorum oynayacağım. Belki sen beğenmemişsindir ama ben GTA 5 hikayesini bitirdiğimde bile sevmiştim seviyorum böyle aksiyon real gerçek hayattan kesitleri, öyle canavar kesmek benlik değil pek. Sağ ol önerilerin için.

Uncharted akar sen oradan memnun kalırsın.
Mafia 3 oynama hocam aman diyim. Kendine öyle bir işkence yapma sakın.

Mafia 1 benim dediğim. 2 de güzeldir ama 3 asla. Aman yani.

Ben anladım senin tarzını, bunlar bittikten sonra Max Payne'e de bir göz atabilirsin.

Max Payne 2 başyapıttır, Ama eski biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…