Half-Life serisi: Oyunu bitirdikten sonra evrenine dair videolar izleyip kaynak okurken buldum kendimi. En sevdiğim oyun serisi olabilir.
Red Dead Redemption 2: Karakterleriyle, özellikle Arthur Morgan ile beni mest etmiş bir oyun. 2 kere bitirdim ve şu an 3. kez oynuyorum.
GTA VC: İlk oynadığım bilgisayar oyunudur kendisi. Ayrıca parodisini yaptığı Miami şehrini bana sevdiren oyundur. Bu nedenle en sevdiğim film Scarface, en sevdiğim dizi Dexter oldu. GTA VC en sevdiğim oyun olmasada (muhtemelen en sevdiğim 3. oyun olabilir) GTA serisindeki en sevdiğim oyundur.
Diğer GTA serileri: GTA VC için özel bir başlık açtım çünkü GTA VC'nin anlamı bende büyük. Ancak diğer GTA oyunlarına böyle bir anlam beslemiyorum. Hepsini severek oynadım ve bitirdim.
Marvel's Spider-Man: Eğlenerek oynadım ancak gözüme batan önemli birkaç şey oldu. Düşman yapay zekası ve bazı bölüm tasarımları. Oyunu en son oynayalı 1 yıl geçtiği için pek fazla bir şey hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey düşman yapay zekası ve bazı bölüm tasarımlarını beğenmediğim.
Batman Arkham serisi (Origin dahil): Pandemi zamanında deli gibi oynadığım bir seriydi. Dövüş sistemi o kadar eğlenceliydi ki seriyi kaç kez bitirdiğimi hatırlamıyorum bile. Ayrıca o zamanlar tam bir Batman hayranıydım.
Crysis serisi: Küçük arkadaşlarla oynamaya çalıştığımız bir oyun serisiydi. Özellikle Türkçe dublaj olması çok hoşumuza giderdi. hiç unutmam, küçükken arkadaşlarla beraber Crysis 1'i bilgisayarıma kurmaya babam odaya girmişti. "Ne yapıyorsunuz?" diye sormuştu ve bizde "Türkçe küfürlü oyun indiriyoruz" demiştik. Babam şok olmuştu

.
Resident Evil serisi (2 Remake, 4 Remake, 7 ve Village): Bu seride özellikle Resident Evil 4 Remake beni çok eğlendirdi. Öyleki oyunu 130 saat oynamışım. Sayısız kez bitirdim. Diğer oyunlara ise bir kez zar zor bitirdim. Hatta Village oynarken yolumu kaybetmekten artık midem bulanmıştı ve aylarca ara vermiştim.
God of War (2018): Severek oynadığım bir oyundur. Bu oyun hakkında söyleyecek pek fazla bir şey bulamadım. Büyük ihtimal linç yiyeceğim ancak söylemek istiyorum. Bu oyun, bitirdiğim oyunlar arasında en az eğlendiğim oyun oldu. Saydığım tüm oyunları en az 2 kere bitirdim ancak bu oyunu sadece 1 kere bitirebildim. 2 yıl aradan sonra tekrar oynamayı denediğimde çok sıkılmış ve silmiştim.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.