Bitkiler | Sony A200

Bu makinede 2 ila 3, ortalama 2.5 durak aralığına sahip bir gövde içi görüntü sabitleme sistemi olması çok ilginç değil mi? Evet, ama yapmışlar işte .

Bu makinede 2 ila 3, ortalama 2.5 durak aralığına sahip bir gövde içi görüntü sabitleme sistemi olması çok ilginç değil mi? Evet ama yapmışlar işte .

Konica Minolta sağ olsun. Teknoloji dünyasında eski zamanlarda yapılan şeylerin şimdi yapılmaması da garip. Sanırım çoğu firma lenslere görüntü sabitleme özelliği ekleyip parayı oradan kırdılar ya da amiral cihazlara ekliyorlar. Bayağıdır mobil fotoğrafçılık kısmındaydım, bu tarafta çok şey kaçırdım. Sabitleme cihaz eski olduğu için ışık yeterliyken bile işe yarıyor. Super steadyshot açıkken ISO azaltıp pozlamayı uzatıyor. Makinayı nostalji için aldım, sırada eski dönem Full frame makineler var .

Minolta sisteminin devamı gibi bir şey zaten bu. CMOS FF eski cihazlara bir bak, iyi fiyata bulursan modern makinelere taş çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…