Bitkisel proteinlerin kaslara etkisi var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 152
  • Etiketler Etiketler
    var

ornitorenk

Uzman
Yani bana çok tırt geliyor. Yulaf fıstık ezmesi ve muz karışımlı bir şey yiyorum arada ama bunların kaslarımın gelişimine etkisi sanki hiç yok gibi geliyor. Tabii ki de bitkisel proteinlerin sağlığa faydası vardır ben işin o kısmında değilim kas kütlesi açısından bunların bir faydası sanki yok. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kaslar açısından bitkisel proteinin emilimi hayvansal proteine göre daha az.

Karbonhidrat, yağ, protein ve bitkisel protein, vitaminler hepsinin önemi vardır bunların orantısı ve kaliteside önemlidir.

Karbonhidrat, yağ, protein ve bitkisel protein, vitaminler hepsinin önemi vardır bunların orantısı ve kaliteside önemlidir.

Abi var da ne kadar var önemli olan o. Ben zaten bitkisel proteinler yenmemeli falan demiyorum. %5'lik bir etkisi varsa buna etki denmez. Ha yine de yenilmeli ama gerçekçi olmak lazım.

Orangutan gibi sindirim sistemimiz olmayınca bitkiden elde edilen proteinin kas inşası için değeri yok, besi hayvanları ve balığın yerini tutmuyor anlayacağın.
Yine de mineral ve vitaminler için bitki-sebze vs tüketmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…