S Sanchize Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 8 21 Ekim 2024 #1 BIOS güncellerken monitör kapandı. Bilgisayar da bir süre sonra kapandı ve böyle bir şey karşıma çıktı. İlk defa da BIOS güncellemiyorum, daha önce de güncelledim böyle bir şey olmamıştı. Resmi çektikten sonra sistem yine kapandı. Dosya Ekleri 17295332446195904949689981340559.webp 276,4 KB · Görüntüleme: 662
BIOS güncellerken monitör kapandı. Bilgisayar da bir süre sonra kapandı ve böyle bir şey karşıma çıktı. İlk defa da BIOS güncellemiyorum, daha önce de güncelledim böyle bir şey olmamıştı. Resmi çektikten sonra sistem yine kapandı.
Çözüm Recep Baltaş 21 Ekim 2024 Aşağıdaki adrese girin, orada BitLocker kurtarma anahtarlarınızın hepsini bulmanız gerekiyor: Sign in to your account account.microsoft.com Tabi burada Bitlocker anahtarlarınızı bulmanız için Windows gişirinizi Microsoft hesabıyla oluşturmuş olmanız gerekiyor.
Aşağıdaki adrese girin, orada BitLocker kurtarma anahtarlarınızın hepsini bulmanız gerekiyor: Sign in to your account account.microsoft.com Tabi burada Bitlocker anahtarlarınızı bulmanız için Windows gişirinizi Microsoft hesabıyla oluşturmuş olmanız gerekiyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 21 Ekim 2024 #2 Aşağıdaki adrese girin, orada BitLocker kurtarma anahtarlarınızın hepsini bulmanız gerekiyor: Sign in to your account account.microsoft.com Tabi burada Bitlocker anahtarlarınızı bulmanız için Windows gişirinizi Microsoft hesabıyla oluşturmuş olmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Aşağıdaki adrese girin, orada BitLocker kurtarma anahtarlarınızın hepsini bulmanız gerekiyor: Sign in to your account account.microsoft.com Tabi burada Bitlocker anahtarlarınızı bulmanız için Windows gişirinizi Microsoft hesabıyla oluşturmuş olmanız gerekiyor.
KS KS S Sanchize Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 8 21 Ekim 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Aşağıdaki adrese girin, orada BitLocker kurtarma anahtarlarınızın hepsini bulmanız gerekiyor: Sign in to your account account.microsoft.com Tabii burada BitLocker anahtarlarınızı bulmanız için Windows gişirinizi Microsoft hesabıyla oluşturmuş olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Windows açıldı kodu girince ama BIOS'a giremiyorum. Monitörde sinyal yok yazıyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Aşağıdaki adrese girin, orada BitLocker kurtarma anahtarlarınızın hepsini bulmanız gerekiyor: Sign in to your account account.microsoft.com Tabii burada BitLocker anahtarlarınızı bulmanız için Windows gişirinizi Microsoft hesabıyla oluşturmuş olmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Windows açıldı kodu girince ama BIOS'a giremiyorum. Monitörde sinyal yok yazıyor.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 21 Ekim 2024 #4 Clear CMOS yapıp gir. Sonra da CSM aç. Artı 0 Eksi
KS KS S Sanchize Başarılı Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Beğeniler 8 21 Ekim 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Clear CMOS yapıp gir. Sonra da CSM aç. Genişletmek için tıkla... Yaptım BIOS sıfırlandı ama hala siyah ekran kalıyor BIOS'a girmeye çalışınca Shift yeniden başlatı da denedim orada da aynı şekilde siyah ekran. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Clear CMOS yapıp gir. Sonra da CSM aç. Genişletmek için tıkla... Yaptım BIOS sıfırlandı ama hala siyah ekran kalıyor BIOS'a girmeye çalışınca Shift yeniden başlatı da denedim orada da aynı şekilde siyah ekran.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 24 Ekim 2024 #6 Bir sonraki sürümü bekleyin. Windows üzerinden güncelleyip bakarsınız. Artı 0 Eksi