KS KS Yafees Çalışkan Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 85 Beğeniler 85 21 Eylül 2025 #11 WebSmith dedi: Karanlık tema olmuyor başka bir XDG ile böyle bir sorun yok ama pek sorun değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... Resim atamıyorum ama bende oluyor.
WebSmith dedi: Karanlık tema olmuyor başka bir XDG ile böyle bir sorun yok ama pek sorun değil açıkçası. Genişletmek için tıkla... Resim atamıyorum ama bende oluyor.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 21 Eylül 2025 #12 Yafees dedi: Resim atamıyorum ama bende oluyor. Genişletmek için tıkla... Belki benden kaynaklı bir sorundur emin değilim ama dediğim gibi XDG Gnome portalında oluyor sadece.
Yafees dedi: Resim atamıyorum ama bende oluyor. Genişletmek için tıkla... Belki benden kaynaklı bir sorundur emin değilim ama dediğim gibi XDG Gnome portalında oluyor sadece.
1 16593 Deneyimli Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 675 Çözümler 2 Beğeniler 532 21 Eylül 2025 #13 Yafees dedi: Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz? Ben bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Mobil otomatik doldurması diğerleri kadar iyi değil. Bu zamana kadar birçok şifre yöneticisi denedim en iyisi 1Password daha sonra Proton ve Bitwarden geliyor.
Yafees dedi: Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz? Ben bir problem yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Mobil otomatik doldurması diğerleri kadar iyi değil. Bu zamana kadar birçok şifre yöneticisi denedim en iyisi 1Password daha sonra Proton ve Bitwarden geliyor.