Essex Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.694 Makaleler 9 Çözümler 53 Beğeniler 3.810 26 Şubat 2025 #11 PoseidonWhisper dedi: Tamam kardeşim sen kullan, sana göre aptallık! Kendi düşüncemi belirttim. Daha benden habersiz hiçbir hesabıma girilmedi yıllardır. Beni etkilemedi yani! Böyle yorumlar yaparsan misilleme yapmak zorunda kalırım! Genişletmek için tıkla... Uygulama hacklenip duruyor ama ben etkilenmedim nasıl bir argüman? : D
PoseidonWhisper dedi: Tamam kardeşim sen kullan, sana göre aptallık! Kendi düşüncemi belirttim. Daha benden habersiz hiçbir hesabıma girilmedi yıllardır. Beni etkilemedi yani! Böyle yorumlar yaparsan misilleme yapmak zorunda kalırım! Genişletmek için tıkla... Uygulama hacklenip duruyor ama ben etkilenmedim nasıl bir argüman? : D
PoseidonWhisper Uzman Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 321 Beğeniler 92 26 Şubat 2025 #12 Essex dedi: Uygulama hacklenip duruyor ama ben etkilenmedim nasıl bir argüman? D Genişletmek için tıkla... Az önce anlattım, argüman değil durum tespiti! Essex dedi: En iyi şifre yöneticisi. Kullanabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... En iyi diye bir şey yoktur! Kişiye göre diye bir şey vardır! Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2025
Essex dedi: Uygulama hacklenip duruyor ama ben etkilenmedim nasıl bir argüman? D Genişletmek için tıkla... Az önce anlattım, argüman değil durum tespiti! Essex dedi: En iyi şifre yöneticisi. Kullanabilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... En iyi diye bir şey yoktur! Kişiye göre diye bir şey vardır!
DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 1 Mart 2025 #13 KakaoluKekAdam dedi: Sürekli bir kağıdı'ya yazıyorum ve can sıkıyor o yüzden bunu kullanayacağım. İyi midir? Kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... KeePassDX www.keepassdx.com
KakaoluKekAdam dedi: Sürekli bir kağıdı'ya yazıyorum ve can sıkıyor o yüzden bunu kullanayacağım. İyi midir? Kullanmalı mı? Genişletmek için tıkla... KeePassDX www.keepassdx.com