J. Peralta

Başarılı
Birkac gün önce uzantı simgemin olmadığını fark ettim. Brave kullanıyorum uzantıya baktığımda bozulduğunu söyleyordu. Birkaç kez sil yükle yaptım ama düzelmedi. Sorun benden kaynaklımı yoksa yoksa bozuk Update mi geldi?

Bitwarden'ın yayınladığı son güncellemeler ciddi anlamda sorunlu. Önceki güncellemede arayüz gerçekten berbat hale geldi ve gözle görülebilecek şekilde yavaşladı. Sizin de bahsettiğiniz son güncelleme ile gözlemlediğim kadarıyla Chromium tabanlı tarayıcılarda uzantının bozulduğunu fark ettim. Geçici olarak masaüstü uygulamasını kullanabilirsiniz.

Arayüz güncellemesini ben sevdim aslında bana güzel geldi. Ama güncelleme cidden sorunlu masaüstü kullanıyordum zaten otomatik doldurma olmayınca uğraştıyordu ama. Bundan önce bir konu daha var mış görmedim sonradan açtıktan sonra gördüm. Brave'i İngilizce yapıp indirince düzeliyor dedi denedim cidden düzeldi.

Tarayıcı dilini İngilizce yapıp Bitwarden uzantısını "onar" veya yeniden yükleyin. Düzeldikten sonra tekrar tarayıcınızı Türkçe yapın.

Uzantıdan bağımsız V3 geçişindne dolayı saçmalıyor. Chromium mağazası kaynaklı sorunlar var. Ben bu sorun Brave değil Edge üzerinde yaşıyorum. Herhangi bir yeni uzantı yüklemesinde hata veriyor.