Arkadaşlar hepinize merhaba, şu an matematikte Bıyıklı Matematik 10 Günde Temel Atma kampına başladım. O kamp kitabı ile 345 Start Matematik Soru Bankası'nı paralel götürüyorum. Gerçekten de güzel ilerliyorum. O kamp ve kitap bittikten sonra Bıyıklı m
Matematik TYT ve AYT kampına başlayacağım. TYT kampına başlarken kamp kitabı + kamp soru bankası, matematiğin ilacı, hız ve renk soru bankası ile götüreceğim. Örneğin kamp kitabında rasyonel sayılar çalıştım gidip hız ve renk ve matematiğin ilacı soru bankaları ile pratik yapacağım. Kamp kitabı ve soru bankalarını aynı anda bitirmek istiyorum. Bitirdikten sonra AYT başlayıp onda da kolay-orta kaynak çözüp bitirmek istiyorum. Net hedefim 35-40 arası sizce bıyıklı matematik izleyip kaç net yaparız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba, şu an matematikte Bıyıklı Matematik 10 Günde Temel Atma kampına başladım. O kamp kitabı ile 345 Start Matematik Soru Bankası'nı paralel götürüyorum. Gerçekten de güzel ilerliyorum. O kamp ve kitap bittikten sonra Bıyıklı m
Matematik TYT ve AYT kampına başlayacağım. TYT kampına başlarken kamp kitabı + kamp soru bankası, matematiğin ilacı, hız ve renk soru bankası ile götüreceğim. Örneğin kamp kitabında rasyonel sayılar çalıştım gidip hız ve renk ve matematiğin ilacı soru bankaları ile pratik yapacağım. Kamp kitabı ve soru bankalarını aynı anda bitirmek istiyorum. Bitirdikten sonra AYT başlayıp onda da kolay-orta kaynak çözüp bitirmek istiyorum. Net hedefim 35-40 arası sizce bıyıklı matematik izleyip kaç net yaparız?
  • Bıyıklı Matematik kampı ve çalışmalarınızı düzenli uygulamanız halinde, belirli bir net artışı beklemek mümkün. Ancak net sayısı, bireysel öğrenme tarzınıza, çalışma disiplininize ve konuya olan hâkimiyetinize bağlı olarak değişir.
  • TYT ve AYT için hedeflediğiniz net aralığı (35-40) tutturmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Düzenli Çalışma Programı Oluşturun:
- Her gün belirli bir süre (örn: 2-3 saat) matematik çalışmalarına ayırın.
- Hafta içi ve hafta sonu için ayrı programlar planlayın.

2. Kamp İçeriğini Tam Olarak Keşfedin:
- Bıyıklı Matematik kampının tüm içeriklerini inceleyerek hangi konuların üzerinde daha fazla durmanız gerektiğini belirleyin.

3. Ek Kaynakları Paralel Kullanın:
- Kamp kitabınız ile birlikte 345 Start Matematik Soru Bankası ve diğer kullandığınız kaynakları (matematiğin ilacı, hız ve renk) entegre edin.
- Konu bitiminden hemen sonra, öğrendiklerinizi pekiştirecek şekilde bu kaynaklardan alıştırmalar yapın.

4. Soru Çözüm Teknikleri Geliştirin:
- Çözeceğiniz her soru için farklı yöntemler deneyin ve hangi yöntemin sizde daha iyi sonuç verdiğini gözlemleyin.

5. Deneme Sınavı Yapın:
- Kamp ve kitap bitiminden sonra düzenli aralıklarla deneme sınavı yaparak gerçek sınav koşullarında pratik yapın.
- Hatalarınızı ve eksiklerinizi belirleyin ve bu konular üzerinde yoğunlaşın.

6. Geri Bildirim Alın:
- Anlamadığınız konuları veya zorlandığınız soruları öğretmenlerinize veya arkadaşlarınıza danışarak çözmeye çalışın.

7. Motivasyondan Vazgeçmeyin:
- Hedeflerinizi göz önünde bulundurarak motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın.

Bu adımları takip ederek, düzenli bir çalışma ile istediğiniz net sayısına ulaşmanız mümkün olacaktır. Başarılar dilerim!