ScarlettJohansson

Başarılı
Yer
Bursa
Herkese selam,

Geçen sene Şenol hocanın kitabı ile temeli sağlamlaştırmıştım ancak bu yıl YKS öğrencisi olduğum için bıyıklı matematiğin 10 günde temel atma garanti kitabını aldım forumda birkaç kişi bu kampla beraber bir soru bankasını birlikte çözmemiz gerektiğini söylüyordu bende de matematiğin ilacı var sizce gerek var mı?

Yine beğendiğiniz bir kampın soru bankasını alarak ödevli şekilde çözebilirsiniz. Bireysel çözebileceğinize inanıyorsanız 3D önerebilirim. Temel atma kampı sırasında birlikte çözmeyin, 10 günü bitirin. Asıl kampa başlayın, asıl kamp sonrası veya asıl kamp ile birlikte soru bankasını götürebilirsiniz.

Kesinlikle "matematiğin ilacı" adlı test kitabını alman lazım. Temel konuları yeni nesil sorularla çok güzel harmanlamışlar. Kitabı da bitirdim diyebilirim.

Kitaptaki tüm sorular yeni nesil tarzda ve aynı zamanda temel konuları kapsıyor. Bu yüzden kesinlikle çözmeni tavsiye ederim; çok faydasını gördüm.

Ben toplamda 3 kitapla çalıştım:

1. mert Hoca'nın Zero kitabı.

2. matematiğin ilacı.

3. bıyıklının kitabı.

Fayda açısından sıralayacak olursam:

En çok Zero, sonra matematiğin ilacı, en son bıyıklının kitabı yararlı oldu.

Ama tekrar vurguluyorum, özellikle "matematiğin ilacı" kitabını kesinlikle almalısın.

İstersen "Zero"yu da alabilirsin ama Zero, hem "matematiğin ilacı"na hem de "bıyıklı"ya göre daha zor. Temel soruları da, yeni nesil soruları da daha zorlayıcı. Daha sonra 3D ve mert hocanın TYT kampına geçtim.

Kesinlikle "matematiğin ilacı" adlı test kitabını alman lazım. Temel konuları yeni nesil sorularla çok güzel harmanlamışlar. Kitabı da bitirdim diyebilirim.

Kitaptaki tüm sorular yeni nesil tarzda ve aynı zamanda temel konuları kapsıyor. Bu yüzden kesinlikle çözmeni tavsiye ederim; çok faydasını gördüm.

Ben toplamda 3 kitapla çalıştım:

1. mert Hoca'nın Zero kitabı.

2. matematiğin ilacı.

3. bıyıklının kitabı.

Fayda açısından sıralayacak olursam:

En çok Zero, sonra matematiğin ilacı, en son bıyıklının kitabı yararlı oldu.

Ama tekrar vurguluyorum, özellikle "matematiğin ilacı" kitabını kesinlikle almalısın.

İstersen "Zero"yu da alabilirsin ama Zero, hem "matematiğin ilacı"na hem de "bıyıklı"ya göre daha zor. Temel soruları da, yeni nesil soruları da daha zorlayıcı. Daha sonra 3D ve mert hocanın TYT kampına geçtim.

Hocam bende şu an matematiğin ilacı var bıyıklı matematiğin TYT kampıyla beraber götüreceğim artık.