Uygulandı Bizi takip eden üyelere bildirim gidip gitmeyeceğine karar verebilelim

Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

5659

Üstün
Makaleler
2
Bazı üyeler (veya ben) fazla aktif olduklarında diğer üyelere istemsizce fazla bildirim gidebiliyor. Haberdar olan kullanıcılar bildirimleri engelleyebiliyor ancak haberdar olmayanlar rahatsız olabiliyor.

Bundan mütevellit bu yetkinin direkt olarak takip edilen üyenin kendisine verilmesini talep ediyorum.

Artı 16 Eksi

2-3 saat öncesine kadar her adımınızdan haberdar oluyordum hocam bu yüzden . Bildirimleri kapatmak sonradan aklıma geldi. Artıladım.

Takip eden üye seçeneklerden kapatıp-açabilir, takip ettiği üyenin onun bildirim seçeneklerini özelleştirmesi açıkcası pek olası değil.

Çok saçma bir öneri. Tamamen tek taraflı düşünülmüş.

Yok hocam ne rahatsızlığı. Anlık bir şaşkınlığa sebep oldu sadece, sabah uyanıp 23 bildirim görünce forumda savaş çıktı sandım .

Hocam ben takip ettiklerimden 75 bildirim aldım bu sabah uyandığımda.
Bu arada toleransın için teşekkür ederim.

Çok saçma bir öneri. Tamamen tek taraflı düşünülmüş.

Neden? Görüldüğü üzere diğer arkadaşlarım da benimle aynı düşüncede...

Takip eden üye seçeneklerden kapatıp-açabilir, takip ettiği üyenin onun bildirim seçeneklerini özelleştirmesi açıkçası pek olası değil.

Ancak bu özellikten bi' haber olanlar rahatsız olabilir. Bu da daha farklı spekülasyonlara sebebiyet verme eğiliminde...

Son düzenleme:
Şu anda yaşadım. Bütün mesajlarınıza bildirim gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…