Uygulandı Bizi takip eden üyelere bildirim gidip gitmeyeceğine karar verebilelim

Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

5659

Üstün
Makaleler
2
Bazı üyeler (veya ben) fazla aktif olduklarında diğer üyelere istemsizce fazla bildirim gidebiliyor. Haberdar olan kullanıcılar bildirimleri engelleyebiliyor ancak haberdar olmayanlar rahatsız olabiliyor.

Bundan mütevellit bu yetkinin direkt olarak takip edilen üyenin kendisine verilmesini talep ediyorum.

Artı 16 Eksi
Siz de kusura bakmayın lütfen, bugün kaçıncı kişiye bunu söyledim; hatırlamıyorum bile...
Sorun değil hocam. Sonuçta siz değil site yöneticilerinin yapması lazım.

@5659 Hocam zaten takip etmek o kişinin mesajlarını yorumlarını falan görmek değil mi? İsteyen kapatır bildirimlerinizi. Attığınız mesajı sizi takip eden kişiler arasından belirli kişilere göndermek istiyorsunuz bu pek mantıklı değil bence. Ben o kişiyi takip ediyorsam mesajlarını, açtığı konuları ne olursa olsun görmeliyim. Böyle bir kısıtlamanın gelmesi demek bazı gruplaşmalara sebep olabilir. Hiçbir sosyal medya platformu üzerinde gerekli olmayan bu özellik burada da gerekli değil.

Normalde benim için sorun değil, kimsenin bildirimlerini de kapatmadım (üstelik bugün tahminen 200 - 300 bildirim okumama rağmen). Ancak bu kadar bildirimin ardı ardına gelmesinden rahatsız olanlar var. Şu 2 gün kaç kişiden özür dilediğimi hatırlamıyorum bile... Benim amacım rahatsızlığın önüne geçmek...

Bence de bu sistem gelmeli. Siz beni takip ettikten sonra sürekli bildirim düşmeye başlamıştı. Ayarları karıştırdıktan sonra kapattım. Sanırım bildirim ayarları sıfırladıktan sonra böyle oldu.

Kesinlikle. Bana bile 10 dakikada bir 20 bildirim geliyor neredeyse. Bu arada rahatsız ettiysem kusura bakmayın .

Eklenti geliştiricisinden talepte bulunmuştum ve gerekli güncelleme az önce tarafımıza ulaştı. Bundan sonra varsayılan olarak yalnızca takip et butonu görünecek ve açılır pencerede size bildirim gönderilip gönderilmeyeceği sorulacak. Sadece takip etmek istiyorsanız kaydet diyebilirsiniz, bildirim almak istiyorsanız bildirim gönder kısmından seçiminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…