Detaylar
Kim cevapladı?İsmail'in sarı kart görmesi hiç hoş olmadı.
2. yarıyı biraz daha domineli oynasak maç rahat bizde.
Biraz daha domineli oynasak sıkıntı çıkar bence. Tam kıvamında şu anda oyun. Yalnız Kenan-Kerem değişikliği fena olmaz.
Savunmamız hiç güven vermiyor ama biliyor musun.Biraz daha domineli oynasak sıkıntı çıkar bence. Tam kıvamında şu anda oyun. Yalnız Kenan-Kerem değişikliği fena olmaz.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Reis hissetti.
Savunmamız hiç güven vermiyor ama biliyor musun.Kaan Ayhan ve Abdülkerim ikilisi arasından bir depara bakar.
Savunma güven vermeli çünkü çıkarken 3'lü savunurken 5'li savunma yapıyoruz. Montella hayatında ilk defa doğru kadro ile çıkıyor diyebilirim.
Açtım şimdi şom ağzımı. Kesin savunma hatasından gol yiyeceğiz ya.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Hocam inanın ben de çok takip etmiyorum. Öbür maç olmayacak sarı kart cezaları galiba.@Atamızın İzinden muhtemelen 10 kişi oynadığımız için kaybedeceğiz. 8 kişi oldu sarı kartlı oyuncumuz. Ben futbolu çok takip etmiyordum. Şimdi Avrupa şampiyonası'nda bu sarı kartlar hangi maç bitecek, öbür maç mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran
Üstün
İtalyan Montella kendi takımlarında hep ofansif oynayan bir kadroya İtalyan savunması yaptırıyor şu anda. İnşallah bu maçı kaybetmeyiz. Adamın her tercihi hatalı resmen. Duran toptan gol attık kimse havaya girmesin.
Sıfır oyun planı. 5 pas üst üste yok. Halı saha gibi doğaçlama oynuyoruz. Oyunu kontrol edeyim, rakip sahaya yığılayım falan yok. Top onlardayken yorulan taraf biziz.
Sıfır oyun planı. 5 pas üst üste yok. Halı saha gibi doğaçlama oynuyoruz. Oyunu kontrol edeyim, rakip sahaya yığılayım falan yok. Top onlardayken yorulan taraf biziz.
- Makaleler
- 1
10 kişi oynamıyoruz, yanlış anlamışsın biraz. 2 sarı kartı olan oyuncu diğer maç cezalı.
Oynamıyoruz, biliyorum. Bir sarıya bakar 10 kişi olmamız, ondan bahsettim. Önceki sarılar sayılmıyor mu?
Çok zevkli 2-0 oldukk.
Son düzenleme: