BlasTedWizard
Becerikli
Birçok indirim var. Bence bir şey almak istiyorsanız alın. Ben ETS 2 alacaktım süper oldu. Birçok oyunda %75 indirim mevcut.
Birçok indirim var. Bence bir şey almak istiyorsanız alın. Ben ETS 2 alacaktım süper oldu. Birçok oyunda %75 indirim mevcut.
Oyunu 1800 saat oynadım şu an neredeyse bütün DLC'lere sahibim. Harita DLC'leri olmadan oyunun bir anlamı kalmıyor. Dolar fiyatlandırmalarından sonra da DLC almanın bir anlamı olayı kalmadı hepsi çok pahalı çünkü. Ben 10 sene önce 5 TL'ye almıştım. Aksesuar paketleri olmadan da zevkle bir şeyler yapamıyorsun. O yüzden pek önermem açıkçası fazla para harcarsın ağız tadıyla oynamak istersen. Direksiyon setin yoksa da klavyeyle yine tadı çıkmıyor. Fareyi 100DPI'a alıp direksiyonu onunla kontrol edebilirsen mantıklı. Ben öyle yapıyordum. Şu an arada sıkılınca online giriyorum yolda birileriyle muhabbet etmek iyi oluyor denk gelirse. Denk gelmezse de oyun içine Türk radyo kanalarını aktarmıştım. Onları dinliyorum. Özelleştirilebilir çok seçenek var oynanış ayarlarında. Tuş kombinasyonu yaparsan iyi olur. Cam/sunroof açma kapama ayarları vs bile var yani.