Hard rock gibi bir şey sanırım doğru mu anladım hocam? Biraz dinledim, bana abartılı geliyor o kadar tabiri caizse böğürmek. Alay etmiyorum yanlış anlaşılmasın.

Gürültülü olduğunu düşünüyorum... şahsen kendim sessizliği çok sevinirim. Hatta dinlemek isteyen olursa diye huzur veren bir müzik paylaşayım. Hazır o kadar yazmışken:D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hard rock gibi bir şey sanırım doğru mu anladım hocam? Biraz dinledim, bana abartılı geliyor o kadar tabiri caizse böğürmek. Alay etmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Teknik olarak ilk Punk-türünden ortaya çıkmış ama sonra etkisel ve manifesto olarak günümüze gelen tür, arkasında çok derin hikayeler barındırıyor, bakmanızı tavsiye ederim.

Gürültülü olduğunu düşünüyorum... şahsen kendim sessizliği çok sevinirim. Hatta dinlemek isteyen olursa diye huzur veren bir müzik paylaşayım. Hazır o kadar yazmışken:D

Bu müziğin de dinleceği yer var tabiiki, herkesin zevki ayrıdır.

Rock ve metal muzigin pek cok alt turune hayranim ama Black Metal kocaman bir tencere icine catal kasik doldurup sallarken bir yandan boee boee boee diye bagiran adam izlenimi uyandiriyor.

Son düzenleme:
Eskiden dinlerdim şimdi nadiren dinlediğim bir tür. Dimmu Borgir - Kings of the carnival creation dinlemenizi tavsiye ederim (konser kaydı stüdyodan daha iyidir)

Death Metal'e kadar tahammül edebilip dinleyebilirim, Cannibal Corpse da çok severim ama Black metal çok ayrı bir şey. Gürültü gibi geliyor bana. Favorim Thrash ve Heavy.