Yılda 1-2 kez indirime giriyor en fazla, şu anda da %30 indirimde ve yanılmıyorsam gördüğü en yüksek indirim de bu. Çok güzel oyun, hala fiyatı biraz yüksek olsa da değerlendirmenizi öneririm.
Çok istediğim ama fiyatını pahalı bulduğum efsane oyun. Sistemi hazırladım ama içinde oyunlar eksik buna bir çözüm bulmam lazım.![]()
Aaa epic games üzerinden tercih edilebilirmiş gerçekten teşekkür ederim hocam. Benim için epic games fazlasıyla yeterli biz yaşlı köylü bir adamız gençler devam etsin epicden burada ne kaldı bir varız bir bakmışız yarın yokuz. Kafamı kod üzerinden kaldırabilirsem bu fikri değerlendireceğim.Epic Games'te 1000₺ civarı bir fiyatı var şu anda çok istiyorsanız değerlendirebilirsiniz ama Epic Games'i hiç sevmiyorum oyunu başlatmak ve satın almak dışında hiçbir işlevi yok o yüzden Steam özelinde paylaştım.
Başka ne işe yaraması gerekiyor?Epic Games'te 1000₺ civarı bir fiyatı var şu anda çok istiyorsanız değerlendirebilirsiniz ama Epic Games'i hiç sevmiyorum oyunu başlatmak ve satın almak dışında hiçbir işlevi yok o yüzden Steam özelinde paylaştım.
Şundan bahsediyor sanırsam steam gibi Topluluk atölye ve pazar kısmı sonrasın da sesli ve yazılı iletişimin olmamasından bahsediyor.