https://steamdb.info/sales/history/ Martta bahar indirimi gözüküyor. En azından Steam'de var ve bence ondan önce bir tarihte de indirime girebilir.

Eğer sorduğun soru DualSense için Haptic Feedback ve Adaptive Triggers ise Controller:DualSense - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game bu siteye girip biraz aşağı inerseniz hangi oyun ne destekliyor ne desteklemiyor diye gözüküyor. Ben de DualSense kullanıcısıyım ve herhangi bir problem yaşamadım bu tablodan bakarak ama Steam üzerinden satın alıyorum ben. En kötü Steam üzerinde bildiğim DSX diye uygulama var başka platformlarda var mı bilmiyorum. Uyumluluk sorununu gidermek için onu kullanıyorlar diye biliyorum.
Cevap için teşekkürler hocam güzel bilgilendirme olmuş. Acelem yok zaten devam ettiğim oyunlar var Mart'ta indirimleri görür ona göre davranırız olmazsa. DualSense ise dediğim gibi futbol dışında pek kullanmıyorum açıkçası ama Epic üzerinden de uyumlu oyunlarda bahsettiğiniz iki özellikle kullanılıyor mu merak ettim ama benim için pek önemli değil şimdilik.

Cevap için teşekkürler hocam güzel bilgilendirme olmuş. Acelem yok zaten devam ettiğim oyunlar var Mart'ta indirimleri görür ona göre davranırız olmazsa. DualSense ise dediğim gibi futbol dışında pek kullanmıyorum açıkçası ama Epic üzerinden de uyumlu oyunlarda bahsettiğiniz iki özellikle kullanılıyor mu merak ettim ama benim için pek önemli değil şimdilik.
Öneririm bu arada Haptic Feedback ve Adaptive Trigger bambaşka mevzuymuş cidden. Xbox 9.nesil gamepad kullanıyordum sonra aldım DualSense ve o kadar ciddi fark var ki aralarında ikisini ayrı ayrı ele alınca anlıyorsun.

Öneririm bu arada Haptic Feedback ve Adaptive Trigger bambaşka mevzuymuş cidden. Xbox 9.nesil gamepad kullanıyordum sonra aldım DualSense ve o kadar ciddi fark var ki aralarında ikisini ayrı ayrı ele alınca anlıyorsun.
1 senedir kullanıyorum ama hiç deneyimlemedim merak ediyorum açıkçası. Ghost of Tsushima'da tam destek var galiba aslında bir denemek lazım ok atarken vs tetikler gerçekçi bir his veriyor diye okumuştum. Kolla oynamaya alışmak lazım aim vs zorlanıyorum GoW Ragnarök'te denemiştim :D

1 senedir kullanıyorum ama hiç deneyimlemedim merak ediyorum açıkçası. Ghost of Tsushima'da tam destek var galiba aslında bir denemek lazım ok atarken vs tetikler gerçekçi bir his veriyor diye okumuştum. Kolla oynamaya alışmak lazım aim vs zorlanıyorum GoW Ragnarök'te denemiştim :D
Ragnarök'te çok başarılı değil bence. TLOU Part 1 ve Ratchet and Clank deneyimledim çok ayrı bir boyuta çıkartıyor deneyimi. Şöyle söyleyeyim Adaptive Trigger ve Haptic Feedback olmasa bile arada bence ciddi fark var Xbox 9.nesil gamepad ile.