Çözüldü Black Ops 6'da Adaptive Triggers çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sndwchmaker

Yetkin
Denemek için Black Ops 6 indirdim. Gamepass üzerinden oynuyorum. Dualsense X ve DS4 üzerinden kablolu bir şekilde denedim ancak triggerlarda hiçbir fark yok. Hatta oyun içinde ayarı bile gözükmüyor. Nasıl çözerim?

Çözüm
Harici yazılımla olmaz. Doğrudan Type C ile PC’ye bağlayıp açman lazım oyunu. Yazılımları kapat.
Son düzenleme:
Oyunlarda çalışmıyor değil. Yazılım olmadan da destekleyen oyunlar var. Sony oyunları direkt çalıştırıyor kablosuz da olsa. Ben COD MW3 ve BO6'da kablo bağlayıp yazılımı açmadan çalıştırdım ve tetikler çalıştı. Benim oyunlar Battle Net ve Xbox Game Pass'tendi. Bilemedim şimdi.

Type C kablosunu değiştirince sorun çözüldü. Sorun neydi bilmiyorum ama farklı kabloda dediğiniz gibi ek yazılım olmadan çalıştı. Gerçekten muazzam bir hismiş şu tetik olayı. Teşekkürler yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…