Black Ops 6'yı beğendiniz mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3035
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 271
  • Etiketler Etiketler
    black black ops 6

Black ops 6 sevdiniz mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    18

3035

Yetkin
Nedeni ile birlikte düşüncenizi yazın.

Black Ops artık beklenti yaratacak bir seri olmaktan çıktı hocam.
Benim görüşüm oynanabilir olduğu yönünde, özellikle dikkatimi çeken kötü bir yanı yok, ancak bir albenisini de göremedim.

Black Ops artık beklenti yaratacak bir seri olmaktan çıktı hocam.
Benim görüşüm oynanabilir olduğu yönünde, özellikle dikkatimi çeken kötü bir yanı yok, ancak bir albenisini de göremedim.
Hocam bana da açıkçası Mw3'ten sonra ilaç gibi geldi. Acele ile yapılmamış bir oyun olduğu belli. Mw3 silah mekanikleri çocuk oyunu gibiydi.

Genel olarak CoD yalan oldu. SIngle Player MW3'e gore cok daha iyiydi. Lakin yine sacma sahneler var. Genel olarak daha iyiydi isleyis. Multiplayer bana hic zevk vermiyor. Eski CoD nerede... CoD benim icin artik iki gir single player oyna oyunu sil. Zaten GamePass'te olmasa oynamazdim bile.

SP oyna sil geç.
Güzel oyun ama o kadar, albenisi yok.
SP eskidendi, artık multiplayer çoğunlukla oynanıyor.

Mw3 single player oynayayım dedim boş bir mapte bot vurmaktan öteye gitmedi.

BO6 sadece MP oynadım diğerinin yüzüne bile bakmadım.

MW3'e göre daha iyi tabii ki ama eski tadı vermiyor artık. Gamepass'ten oyna geçlik bir oyun. Eskiden MP'ını saatlerce oynardım ama sağolsunlar onunda içine ettiler.

SP eskidendi, artık multiplayer çoğunlukla oynanıyor.

Mw3 single player oynayayım dedim boş bir mapte bot vurmaktan öteye gitmedi.

BO6 sadece MP oynadım diğerinin yüzüne bile bakmadım.
COD MP benim ilgimi çekmiyor, tek oyunculu modunda zırh mırh takılıp can barı falan da görünce garibime gitti oyun.
Olmayacak iş yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…