ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Daha önce souls veya souls-like türünü pek oynamamıştım, Kena:Bridge of Spirits oyunundan başka. Oyun akıyordu ki oyunun başlarındaki Avare Mahluk'a 5-6 kez öldükten sonra kestim. Daha sonra Beyaza Bürülü Asil bossunda tıkandım. Bugün 2 saat vs. oynadım ve bıraktım yarın tekrar girip Beyaza Bürülü Asili kesmeyi deneyeceğim. Sabırsız birisiydim aslında ancak Wukong'u oynayarak bu sabırsızlık olayını da çözmeyi düşündüm ve sinirime hakim oldum. Ölüp ölüp doğmak koymamaya başladı bir yerden sonra. Bossların patternları epey zorlayıcı ve oyunda zorluk ayarı yok. Eğer bu oyunu silmeden bitirebilirsem ki Epic Games üzerinden 1100 TL para verdiğim için muhakkak bitiririm diye düşünüyorum, Elden Ring oyununa da giriş yapabilirim daha sonra BloodBorne vs.
Ancak oyun ciddi manada zor. Öyle dümdüz hikayeli oyun vs. değil kesinlikle. Evet ben ve benim gibi oyuncular için görüşleriniz nelerdir? Ayrıca Wukong oyunu için öneri, tavsiye ve oyunu genel olarak değerlendirirseniz de sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum.
Ancak oyun ciddi manada zor. Öyle dümdüz hikayeli oyun vs. değil kesinlikle. Evet ben ve benim gibi oyuncular için görüşleriniz nelerdir? Ayrıca Wukong oyunu için öneri, tavsiye ve oyunu genel olarak değerlendirirseniz de sevinirim. Görüşlerinizi bekliyorum.