Merhaba, bu üç ürün arasında seçim yapacağım ama kararsız kaldım, aklıma en çok yatan HyperX Cloud 3, bu üç ürün dışında öneri alamam, kuponum var.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 6000
- Makaleler
- 50
V2 HyperSpeed'in dongle ve Razer yazılımı arasında bi' kronik sorun vardı, bundan dolayı gecikme ve ses kalitesinde sıkıntı oluyordu. Ek olarak V2 HyperSpeed alırsan yazılımdan ekolayzer ayarı yapman gerekiyor çünkü kulaklığın fabrika çıkışlı ses profili rezalet. Razer yazılımı içindeki hazır ses profillerinden birisine geçince daha iyi oluyor ama yine de ekolayzer şart.
Not: Kronik sorun, Synapse güncellemesi ile düzeltilmiş olabilir, yazılımsal sorun vardı.
HS80 RGB Wireless ilk çıkan versiyon olması lazım. Rahatlık ve mikrofon kalitesi olarak güzel lakin ses kalitesi olarak zayıf ama V2 HyperSpeed'den daha iyidir yine.
Cloud 3S hakkında fikrim yok, yorum yapamayacağım.
Not: Kronik sorun, Synapse güncellemesi ile düzeltilmiş olabilir, yazılımsal sorun vardı.
HS80 RGB Wireless ilk çıkan versiyon olması lazım. Rahatlık ve mikrofon kalitesi olarak güzel lakin ses kalitesi olarak zayıf ama V2 HyperSpeed'den daha iyidir yine.
V2 HyperSpeed'in dongle ve Razer yazılımı arasında bi' kronik sorun vardı, bundan dolayı gecikme ve ses kalitesinde sıkıntı oluyordu. Ek olarak V2 HyperSpeed alırsan yazılımdan ekolayzer ayarı yapman gerekiyor çünkü kulaklığın fabrika çıkışlı ses profili rezalet. Razer yazılımı içindeki hazır ses profillerinden birisine geçince daha iyi oluyor ama yine de ekolayzer şart.
not: kronik sorun, Synapse güncellemesi ile düzeltilmiş olabilir, yazılımsal sorun vardı.
ASUS'un geri ödeme kampanyası ile daha demin karşılaştırmaya ASUS ROG Pelta'da girdi, aralarında 200TL fark oluyor benim için, sizce değer mi?
o nasıl oluyor hocam biraz bilgilendirme yapabilir misiniz ya da kulaklığı aldınız mıASUS'un geri ödeme kampanyası ile daha demin karşılaştırmaya ASUS ROG Pelta'da girdi, aralarında 200TL fark oluyor benim için, sizce değer mi?
O nasıl oluyor hocam biraz bilgilendirme yapabilir misiniz ya da kulaklığı aldınız mı?
Hocam 2.000 TL kuponum olduğu için o fiyata denk geliyordu, ASUS'un geri ödeme kampanyası vardı 800 TL falan geri ödeme yapıyordu hala duruyor mu bilmiyorum.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-