D Deni Z Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Beğeniler 393 11 Kasım 2025 #1 Merhaba. Razer BlackShark V2 Pro kulaklığımda, oyun giriş sesi (yani mikrofon aygıtı) olarak kulaklığı seçtiğimde oyun sesi bozuluyor ve boğuklaşıyor. Sistemim Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar.
Merhaba. Razer BlackShark V2 Pro kulaklığımda, oyun giriş sesi (yani mikrofon aygıtı) olarak kulaklığı seçtiğimde oyun sesi bozuluyor ve boğuklaşıyor. Sistemim Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayar.
zqrba Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 110 Çözümler 2 Beğeniler 30 11 Kasım 2025 #2 Farklı bir kulaklıkta aynı problemi yaşamıştım hocam mikrofonu varsayılan aygıt yapın oyunun ayarlarındanda varsayılana alın çözülür. Artı 0 Eksi
Farklı bir kulaklıkta aynı problemi yaşamıştım hocam mikrofonu varsayılan aygıt yapın oyunun ayarlarındanda varsayılana alın çözülür.
KS KS D Deni Z Yetkin Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Beğeniler 393 11 Kasım 2025 #3 zqrba dedi: Farklı bir kulaklıkta aynı problemi yaşamıştım hocam mikrofonu varsayılan aygıt yapın oyunun ayarlarındanda varsayılana alın çözülür. Genişletmek için tıkla... Kulaklık mikrofonunu varsayılana aldığımda oyundaki gibi masaüstü sesleri de boğuklaşıyor. Artı 0 Eksi
zqrba dedi: Farklı bir kulaklıkta aynı problemi yaşamıştım hocam mikrofonu varsayılan aygıt yapın oyunun ayarlarındanda varsayılana alın çözülür. Genişletmek için tıkla... Kulaklık mikrofonunu varsayılana aldığımda oyundaki gibi masaüstü sesleri de boğuklaşıyor.