ardaw

Becerikli
Yer
İstanbul
Techolay kullanıcılarından aldığım tavsiye ile BlackShark V2 X aldım ama bilinçsiz bir alıcı olarak ilana karınca kadar yazdıkları yurt dışı (Çin) yazısını görmediğim için 20 Eylül'de sipariş ettiğim kulaklık ertelene ertelene tahmini teslim tarihi 6 Ekim oldu. Belki daha da artırmıştır en son rötar yapmıştı. Müşteri hizmetleri yurt dışı siparişlerini gelmeden iptal edebiliyormuş. İptal ettirip Amazon'dan alacağım.

Asıl konuya gelecek olursam; ben USB'nin daha iyi olduğunu biliyorum. Ses kartı farkı var ancak fiyat farkına değer mi bilmiyorum.

Anakartım B450M S2H v2.
  • Jack girişli fiyatı: 2.030 TL.
  • USB fiyatı 2.525 TL.
Benim Çin'den aldığım 1800 TL JACK girişili eğer aradaki fiyat farkına değmez, bekle diyorsanız düşünebilirim ama beklemeye hiç niyetim yok. Ayrıca gelen kulaklığın da orijinalliği veya sağlamlığı da şaibeli.

Jack girişlerinin zamanla hatta ilk günden bile parazit sıkıntısının olabileceğini duyduğum için jack almaktan bayağı uzağım yani ikna olmam biraz zor açıkçası. Daha iyi bilgi verirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın jack için yeterli. Hocamın da dediği gibi USB olanını almana gerek yok. Eğer ses az gelirse EQ ile düzeltmeye çalışın bir nebze de olsa düzelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jack girişli olanı PS4 ve Xbox için özel üretilen seri, PC destekliyor kullanırsın ama Synapse programı ve diğer yazılımlarda verim alamazsın. USB versiyonunu tercih et.

Ses kartın jack versiyonu için yeterli. Fazla para vermene gerek yok. 2.500 TL'yi USB versiyona vereceğine bunu al:

Hocam öneri aldığımda sanırım siz yine önermiştiniz aynı kulaklığı. Abim da aynısını aldı birkaç gün sonra kendimi biraz kopyalamış gibi hissederim ama bütçem o kadar olursa alırım. Olmadı Amazon'dan 2.000 TL jack alırım ama bütçe çıkar diye düşünüyorum o zamanlar çıkmamıştı.

Jack girişli olanı PS4 ve Xbox için özel üretilen seri, PC destekliyor kullanırsın ama Synapse programı ve diğer yazılımlarda verim alamazsın. USB versiyonunu tercih et.

Hocam ben öyle değil diye biliyorum arkadaşımda da aynı kulaklık var jack girişli. Amazon'da PlayStation versiyon için farklı bir seçeneği gözüküyor. Emin misiniz?

Hocam öneri aldığımda sanırım siz yine önermiştiniz aynı kulaklığı. Abim da aynısını aldı birkaç gün sonra kendimi biraz kopyalamış gibi hissederim ama bütçem o kadar olursa alırım. Olmadı Amazon'dan 2.000 TL jack alırım ama bütçe çıkar diye düşünüyorum o zamanlar çıkmamıştı.

Hocam ben öyle değil diye biliyorum arkadaşımda da aynı kulaklık var jack girişli. Amazon'da PlayStation versiyon için farklı bir seçeneği gözüküyor. Emin misiniz?

Bakayım PS için farklı gözüken modele ben göremedim, kendimde yanlış ürünü incelemiş olabilirim ama bendeki jack girişli olan razerde B550 TUF anakartta performans alamadım parazit yapıyor. O yüzden satıp 7K fiyatlarında olan modeli aldım.

Biraz şakasına söylemiştim hocam.
Siparişi iptal edemiyormuşuz hocam ama siparişte USB yazıyor tabii N11 ne kadar doğru bilinmez ama 1800 TL'ye orijinal USB razer V2X gelirse daha iyi olur iade etmem. Eğer edersem İtopya'nın kampanyası umarım devam ediyor olur. Teşekkürler bu arada.