Techolay kullanıcılarından aldığım tavsiye ile BlackShark V2 X aldım ama bilinçsiz bir alıcı olarak ilana karınca kadar yazdıkları yurt dışı (Çin) yazısını görmediğim için 20 Eylül'de sipariş ettiğim kulaklık ertelene ertelene tahmini teslim tarihi 6 Ekim oldu. Belki daha da artırmıştır en son rötar yapmıştı. Müşteri hizmetleri yurt dışı siparişlerini gelmeden iptal edebiliyormuş. İptal ettirip Amazon'dan alacağım.
Asıl konuya gelecek olursam; ben USB'nin daha iyi olduğunu biliyorum. Ses kartı farkı var ancak fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Anakartım B450M S2H v2.
Jack girişlerinin zamanla hatta ilk günden bile parazit sıkıntısının olabileceğini duyduğum için jack almaktan bayağı uzağım yani ikna olmam biraz zor açıkçası. Daha iyi bilgi verirsiniz.
Asıl konuya gelecek olursam; ben USB'nin daha iyi olduğunu biliyorum. Ses kartı farkı var ancak fiyat farkına değer mi bilmiyorum.
Anakartım B450M S2H v2.
- Jack girişli fiyatı: 2.030 TL.
- USB fiyatı 2.525 TL.
Jack girişlerinin zamanla hatta ilk günden bile parazit sıkıntısının olabileceğini duyduğum için jack almaktan bayağı uzağım yani ikna olmam biraz zor açıkçası. Daha iyi bilgi verirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: