Üç seneye yakındır BlackShark V2 X kullanıyorum ve artık kablo aşınması cızırtı gibi sorunlar yaşamaya başladım. Şu an çok fazla oyun oynamadığım ve bütçe olarak çok yükseklere çıkamayacağım için Havit H2002p modelini almayı düşünüyorum. Sizce memnun kalır mıyım?
2. el alirim dersen bu butceye downgrade degil upgrade bile yaparsin, ornegin Logitech G635 direkt 1500'e bulunabiliyor ve BlackShark V2 X degil V2'den bile daha iyi bir model. G PRO X'in ayni suruculu farkli tasarimli versiyonu.
2. el alirim dersen bu butceye downgrade degil upgrade bile yaparsin, ornegin Logitech G635 direkt 1500'e bulunabiliyor ve BlackShark V2 X degil v2'den bile daha iyi bir model. G PRO X'in ayni suruculu farkli tasarimli versiyonu.
2 tane almıştım, 1 birinde dip ses varmis diğerini alınca fark ettim. Olursa iade edip yenisini alirsin. Kutusu falan değişmişti belki revize olmuştur.
2 tane almıştım, 1 birinde dip ses varmis diğerini alınca fark ettim. Olursa iade edip yenisini alirsin. Kutusu falan değişmişti belki revize olmuştur.
2. el alirim dersen bu butceye downgrade degil upgrade bile yaparsin, ornegin Logitech G635 direkt 1500'e bulunabiliyor ve BlackShark V2 X degil V2'den bile daha iyi bir model. G PRO X'in ayni suruculu farkli tasarimli versiyonu.