Bende telefondan başlamıştım ve 2-3 saat oynayıp saldım çünkü kontrolleri çok kanser. Dead Cells gibi mükemmel bir port yapamamışlar. Bu oyun Rogue-like yerine daha çok Souls tarzı. O yüzden daha zor gelmiş olabilir.
Birkaç güncellemeye oyunu adam ederler, mobil tarafı umursarsalar tâbi.
Oyunun %50 gibi bir kısmını bitirdim, ilk 3 bossu hallettim ve yan görevleri ilerletiyorum.
Rehber olmadan direkt kuzeye gitmiştim, neticede bir görevi tamamlayamadım, elemanın birine yağ veremediğim için lahit açılmıyor.
Oyunun portu biraz sıkıntılı olmuş, havada nesneye vurarak çift zıplama muhabbeti özellikle zor, dash ve attack butonlarına aynı anda üst üste basarak havada çift zıplayabiliyoruz ancak bunu başarması zor, en azından bu yeteneği kullanmayı gerektiren fazla durumla karşılaşmadım.
Linen Of Golden Thread eşyası ile lahidin altındaki özel bölgeye erişmek mümkün, eşyayı aktif ettikten sonra lahide giden kapıdan girmeden önce aşağıya atlayarak alana erişebilirsiniz.
Merdivenden kayma mekaniği de saçma olmuş.
Merdivenin bir kısmını indikten sonra kontrolcü yönünü aşağı kaydırmak ve zıplama yeteneğine basmak gerekiyor ancak oyun sıklıkla merdivenden kaymak yerine merdivendeyken yukarıya doğru zıplıyor.
Bu mekanik düzelmezse oyundaki meryem meydan okumalarını tamamlamak zor olur.