Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yalnızca 2-3 tane adı sanı bilinmeyen antivirüs uyarı vermiş. False-positive, dosya temiz duruyor.
Güvenilir gelmiyor, benden demesi. Neyin EXE'si bu acaba?
Pencereleri şeffaflaştırmaya yarayan eski bir program gibi duruyor, yayımcısına veya orijinal sitesine ait bir bilgi bulamadım internette. Hakkında yalnızca birkaç sitede bilgi mevcut.

VirusTotal linki bu. Uygulamanın asıl amacı sekmeleri şeffaflaştırıp çizim yapmanızı kolaylaştırıyor. Örnek olarak: Paint uygulamasının altına çizeceğim bir resmi koyduğum zaman daha kolay çiziyorum.

Güvenilir durmuyor daha önce duymadığım bir dosya VirusTotal'e pek güvenmemek lazım her zaman doğru sonuçları vermeyebiliyor. Açmamanızı öneririm.

VirusTotal linki bu. Uygulamanın asıl amacı sekmeleri şeffaflaştırıp çizim yapmanızı kolaylaştırıyor. Örnek olarak: Paint uygulamasının altına çizeceğim bir resmi koyduğum zaman daha kolay çiziyorum.

Bu uygulamalar yerine Fatih kalem gibi uygulamalar kullanabilirsiniz. Daha güvenlidir bunlardan.