Makaleler
13
Yer
Çorum
Eğer buradaki klavyeyi satın aldıysanız bu yazılım aracılığıyla RGB'yi kontrol edebilir, tuşlara makro atayabilirsiniz.

🔗 Klavye sürücüsü: Blic T60 Driver.rar

⚠️ NOT: Bu yazılımı kullanabilmeniz için klavyenizin RGB olması gerekiyor, Rainbow modeli ise kullanamazsınız.

Eğer klavyeyi henüz satın almadıysanız almadan önce satıcıya klavyenin RGB olup olmadığını sorun.

1702815072811.webp

Çok garip klavye. Birçok marka kendi ismini basmış ama sadece 2-3'ünde sürücü var.
Evet, fason üretim. Görüntü açısından şık ve kompakt olsa da teknik açıdan önermeyeceğim bir klavye. Aldıktan 1-2 hafta sonra tuş basmama sorunu ortaya çıktı. ''Caps Lock'' tuşu arada algılıyor, arada algılamıyor. Birçok kişinin de tuş basmama sorunu yaşadığını duydum.

Pek uzun ömürlü bir klavye değil, alacak kişiler varsa bunu göz önünde bulundurarak alabilir.

Evet, fason üretim. Görüntü açısından şık ve kompakt olsa da teknik açıdan önermeyeceğim bir klavye. Aldıktan 1-2 hafta sonra tuş basmama sorunu ortaya çıktı. ''Caps Lock'' tuşu arada algılıyor, arada algılamıyor. Birçok kişinin de tuş basmama sorunu yaşadığını duydum.

Pek uzun ömürlü bir klavye değil, alacak kişiler varsa bunu göz önünde bulundurarak alabilir.

Klavyenin switchlerinin markası neydi? Uzun zamandır önermediğim için unutmuşum. KRGD switchli Frisby 100 liralık bir klavyede yaşamıştım aynı problemi. Sonu balkon demirlerine vurularak parçalanmak oldu.

T60 zaten düşük bütçede zorunluluktan alınacak bir üründü. Bence o fiyata gaming adı altında öyle bir ürün satılması bile mucize.

Oldukça kalitesiz switchler. Biraz göz gezdirdim, kullanan herkes basmama sorunu yaşamış. Yalnız ben de Jixian diye gördüm bir çok yerde. Garip.
1-2 haftada kendini belli etti zaten. Caps Lock tuşu arada basmama rağmen algılamıyor. Beyaz setup kurduğum için bütçem ancak buna yetti. Jixian olsaymış en azından :)

1-2 haftada kendini belli etti zaten. Caps Lock tuşu arada basmama rağmen algılamıyor. Beyaz setup kurduğum için bütçem ancak buna yetti. Jixian olsaymış en azından :)

Sertçe vurmayı deneyin. Gerçekten de bu şekilde çözüyordum ben KRGD switchte. Aman kırmayın da.