cansxxr

Yetkin
Blody marka mouse istiyorum oyun icin. Sizce alınır mı? Çünkü fark ettimki birçok rekabetci oyunda makro kullanimi var demek istedigim PUBG tarzi Rust tarzi. Yayıncılar bile kullandığını fark ettim ve bende kullanmaya karar verdim fakat makro konusunda en basarili marka blody diye biliyorum. 3. parti yazilim durumu olmamasindan kaynakli vs.
ve oyun icin hangi blody farelerinden onerirsiniz?

Oncelikle ''Blody'' degil, ''Bloody''.

Kendimden ornek vereyim. Fortnite'da 3'lu Core (Bloody farelerde Core mantigi var, arastirirsaniz anlarsiniz) islevsiz. Tikladigimda 1 kere atiyor. Diger inputlar goz ardi ediliyor. PUBG'de de buna benzer bir sey vardir diye dusunuyorum, zaten bilmem kac tane anti hile kullaniyor. Bu arada son dediginiz cumleyi pek anlamadim. Bloody7'yi fark etmek oyle cok da zor degil. Surucu tabanli anti hile yazilimlari bile fark edebiliyor genelde rahatlikla.

Rust'da da Bloody ve A4Tech fareler direkt yasakliydi diye hatirliyorum. Kisacasi sizin icin pek islevi olmayacaktir. Bu arada Bloody7'nin arayuzu amator birine zor gelebilir, zira hem karmasik hem de bazen hantal. Makro falan ayarlamak oyle asiri kolay degil. BloodyWorkshop 8 adinda yeni bir surumu cikmis sanirim, denemedim. Bloody7'deyim ben hala. Bu arada uygulamada bellek sizintisi problemleri olabiliyor bazen, en azindan bende oyle. Istediginiz butona ekran goruntusu alma islevi atayabilmek cok iyi ama mesela, baska islevler de var istiyorsaniz. Kisacasi yasli/eski tarz fare sevenlere yonelik urunler yapan bir firma, cogu yeni jenerasyon kisiler begenmeyecektir.

Bunun disinda fareleri fiziksel olarak oldukca agir oluyorlar. Sensor olarak da tier'ina bagli olarak rakiplerine kiyasla biraz daha geri olabiliyorlar. Ha, omur olarak iyi mi, evet oldukca iyi. Bir aldiginizda birkac sene rahatlikla kullanabiliyorsunuz. Tasarim olarak da ''old school'' takildiklari icin cogu modern tasarim anlayisindan uzaklar ve kucuk fareleri pek yok, genelde kocaman fareler yapiyorlar.

Model-bütçe-tutuş şekli-el boyutunu söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz.

Palm tutuyorum. Bütçe tam belirlemedim aslinda ama 1500u gecmesin 1500'e kadar olan alternatifleri görmek istiyorum kotu olmayacak sekilde.

Oncelikle "blody" degil, "Bloody".

Kendimden ornek vereyim. Fortnite'da 3'lu Core (Bloody farelerde Core mantigi var, arastirirsaniz anlarsiniz) islevsiz. Tıkladığımda 1 kere atiyor. Diger inputlar goz ardi ediliyor. PUBG'de de buna benzer bir şey vardir diye dusunuyorum, zaten bilmem kac tane anti hile kullaniyor. Bu arada son dediginiz cumleyi pek anlamadim. Bloody7'yi fark etmek oyle cok da zor degil. Sürücü tabanli anti hile yazilimlari bile fark edebiliyor genelde rahatlikla.

Rust'da da Bloody ve A4Tech fareler direkt yasakliydi diye hatirliyorum. Kisacasi sizin icin pek islevi olmayacaktir. Bu arada Bloody7'nin arayuzu amator birine zor gelebilir, zira hem karmasik hem de bazen hantal. Makro falan ayarlamak oyle aşırı kolay degil. Bloodyworkshop 8 adinda yeni bir surumu cikmis sanirim, denemedim. Bloody7'deyim ben hala. Bu arada uygulamada bellek sizintisi problemleri olabiliyor bazen, en azindan bende oyle. Istediginiz butona ekran goruntusu alma islevi atayabilmek cok iyi ama mesela, baska islevler de var istiyorsaniz. Kisacasi yasli/eski tarz fare sevenlere yonelik urunler yapan bir firma, cogu yeni jenerasyon kisiler begenmeyecektir.

Bunun disinda fareleri fiziksel olarak oldukca agir oluyorlar. Sensor olarak da tier'ina bagli olarak rakiplerine kiyasla biraz daha geri olabiliyorlar. Ha, omur olarak iyi mi, evet oldukca iyi. Bir aldiginizda birkac sene rahatlikla kullanabiliyorsunuz. Tasarim olarak da "old school" takildiklari icin cogu modern tasarim anlayisindan uzaklar ve kucuk fareleri pek yok, genelde kocaman fareler yapiyorlar.

Rust'ta sunucu bazli bir yasak diye biliyorum fakat çoğunda yok ve bir çözümü var diye duymustum arkadasimdan. Anti hile kullaniyorlar fakat Bloody mouse hafiza olarak kaydettigi icin yakalanmadigini biliyorum. Bir ara cok fazla oyun oynarken kullanan birkaç tanidigim vardi hiçbir sıkıntı cekmeyen. Şu an nasildir bilemiyorum dedigim gibi sadece duyup gördüklerimle yorum yapiyorum.

Model-bütçe-tutuş şekli-el boyutunu söylerseniz daha rahat yardımcı oluruz.

SteelSeries Prime kullanıyorum şu an elime tam oturan bir boyutta tutus şeklime gore.

Ben Point Blank döneminden kalma eski bir FPS oyuncusu olarak önerebilirim. X7 mouselarından birini emekli ettim ama hala günlük kullanıyorum, sağlamdır. Ancak yazılımı güncel midir bilmiyorum. Logitech G300 veya güncel muadili de olabilir, onunla da az headshot atmadım kanas ile. Kendi hafızası var makro için birebir.

Ben Point Blank döneminden kalma eski bir FPS oyuncusu olarak önerebilirim. X7 farelerindan birini emekli ettim ama hala günlük kullanıyorum, sağlamdır. Ancak yazılımı güncel midir bilmiyorum. Logitech G300 veya güncel muadili de olabilir, onunla da az headshot atmadım kanas ile. Kendi hafızası var makro için birebir.

Bende hafıza olayından almayı istiyorumda yukarıda arkadas bir şeyler demiş emin olamadım.