23832

Becerikli

Artık sabrım taştı, şu tarz insanlar müzisyen falan da değil bana göre. Zaten saç tıraşı böyle olan birisinden ne beklenir ki? Aslında Türkiye'deki Oldschool Rapçiler de böyle. Yani suç makinesi olduklarını düşünüyorum.

Ülkede temiz rap ve rapçi kalmadı artık. Birisi kadınları objeleştirir, birisi uyuşturucuya özendirir, birisi intihara. Ülkenin şarkı türü bile sıkıntılı öyle düşünün.

Aynen öyle, aslında rapçilerin %90'ı suç makinesi. Yani müzikleri çok iyi ama karakterleri sıfır abi. Hepsi mafya. Aslında direkt isyan ruhlu müzik yapanların çoğu suç makinesi bence. Yani Rap, Metal, Rock, Punk gibi. Zaten bunların dinleyicilerinin de çoğu sıkıntılı.

Aynen öyle, aslında rapçilerin %90'ı suç makinesi. Yani müzikleri çok iyi ama karakterleri sıfır abi. Hepsi mafya. Aslında direkt isyan ruhlu müzik yapanların çoğu suç makinesi bence. Yani Rap, Metal, Rock, Punk gibi. Zaten bunların dinleyicilerinin de çoğu sıkıntılı.
Müzikleri de çok da iyi denemez, fan kitlesi de onlar gibi zaten.

Aynen öyle, aslında rapçilerin %90'ı suç makinesi. Yani müzikleri çok iyi ama karakterleri sıfır abi. Hepsi mafya. Aslında direkt isyan ruhlu müzik yapanların çoğu suç makinesi bence. Yani rap, metal, rock, punk gibi. Zaten bunların dinleyicilerinin de çoğu sıkıntılı.

Öyle şarkı yapanlar geçmişte bir şey yaşıyor (daha çok kız işleri). Sonra biri çöpten çıkarıyor tas kafa saçı, kot pantolon, şişme mont, dövme. Niye beni sevmedin, seni çok bekledim, seni çok seviyorum havhavhav falan filan.

Müzikleri de çok da iyi denemez, fan kitlesi de onlar gibi zaten.

Müzikleri derken tüm Rapçileri kastettim aslında eski okul veya yeni okul olsun. Gerçi Blok3 gibiler Rapçi falan değil o kategoriye girmez. Ayrıca çoğu m**h bağımlısı.

Öyle şarkı yapanlar geçmişte bir şey yaşıyor (daha çok kız işleri). Sonra biri çöpten çıkarıyor tas kafa saçı, kot pantolon, şişme mont, dövme. Niye beni sevmedin, seni çok bekledim, seni çok seviyorum havhavhav falan filan.
Ben bile daha iyi şarkı yazarım yeminle.

Müzikleri derken tüm Rapçileri kastettim aslında eski okul veya yeni okul olsun. Gerçi Blok3 gibiler Rapçi falan değil o kategoriye girmez. Ayrıca çoğu m**h bağımlısı.
Bide o era7caponemuydu neydi. Adam meyve suyu olmuş. Muydu'yu ayrı yazmaya tiksiniyorum özel isimmi değilmi diye.

Ben bile daha iyi şarkı yazarım yeminle.
Newschool'dan bir avuç kadar iyi rapçi var bana göre. Oldschool'un değeri bilinmedi, Türkçe rap 10 sene geriye gitse 100 yıl ileri gidecek.