Blue Team mi, Devops mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yafees
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 32
  • Etiketler Etiketler
    team

Yafees 114

Üstün
Merhabalar, şu anda bir işte çalışıyorum fakat teknolojiye ilgim ve merakım var. Linux kullanıyorum. Amacım kendimi geliştirip şu an çalıştığım iş yerimden ayrılıp teknoloji üstüne bir şeyler yapmak istiyorum. İş imkanı olarak yapay zeka ile konuştuğumda blue team ve DevOps'u önerdi. Sizce hangisine yönelmeliyim? Artıları, eksileri nelerdir?

Mavi takımcıyım ve DevOPS. Mavi takım son 2-3 ayda iyice cansız bir market haline geldi. Yeni başlayanlar için kabus gibi bir ortam var. Server bakım onarımcısı CISCO'cu ya da CRM'ci olsam daha kolay iş bulurdum.

Mavi takımcıyım ve DevOPS. Mavi takım son 2-3 ayda iyice cansız bir market haline geldi. Yeni başlayanlar için kabus gibi bir ortam var. Server bakım onarımcısı Cisco'cu ya da CRM'ci olsam daha kolay iş bulurdum.

Haklısınız, peki bu yığılmadan sıyrılmak ve işin temeli olan ağ/sunucu tarafını halletmek için başlangıçta CCNA veya Linux sistem yönetimi gibi hangi alanlara odaklanmamı tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
DevOps'cuyum ve DevOps. DevOps zaten DevSecOps olarak mavi takımı yutmaya başladı küçük-orta ölçekli şirketlerde.

DevOps'cuyum ve DevOps. DevOps zaten DevSecOps olarak mavi takımı yutmaya başladı küçük-orta ölçekli şirketlerde.
Peki hocam bana öneriniz ne olur hangi alana yönelmeliyim uzun vadeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…