BlueSky'a geçmeyi düşünüyor musunuz?

Sparrow

Uzman
Yer
Ankara, Türkiye
Elon Musk'ın X'e karıştırdığı siyasi görüşleri ve Türkiye'de muhalefete yapılan sansürden sonra eğer X kullanıyor iseniz BlueSky'a geçmeyi düşünüyor musunuz, yoksa kalacak mısınız?

Düşünmüyorum. Algoritmayı biraz yönetmek gerekiyor sevmediğin şeyleri engelleyip geçeceksin başka yolu yok.

Elon Musk'ın X'e karıştırdığı siyasi görüşleri ve Türkiye'de muhalefete yapılan sansürden sonra eğer X kullanıyor iseniz BlueSky'a geçmeyi düşünüyor musunuz, yoksa kalacak mısınız?

Ben geçtim. Ferah bir ortam var ama belli yani X olması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

Hesap oluşturup kullanmaya başladım fakat pek ısınamadım. Muhtemelen biraz daha kullandıktan sonra duruma göre bakacağım.

Yok, BlueSky’a geçiş yapmam. X benim için sadece girip gündeme baktığım bir araç zaten. Bunu az kişinin olduğu ortamda yapamam. O yüzden devam.

Gerek yok. Twitter'ı zaten oyun haberlerine, film haberlerine bakmak için kullanıyorum o kadar.

Ben Twitter ve X kullanmadım hiç ama Signal (Elon Musk'ın yazılımı) kullanmayı düşünüyorum. Amerikan ordusu bile güvenli diye kullanıyormuş.

Geçmek istiyorum ama blueskyın Instagram'dan farkı yok bir kitle izole halde. X şu anda ortak platform

Yok, X Premium aldım. Checkmark geldi 4 güne. Artık istesem de geçecek gibi değilim
Benim de mavi tikim var fakat Elon Musk gibilerine destek olmak istemiyorum.

Musk'ı pek sevmiyorum fakat Woke manyağı demokratları hiç sevmiyorum o yüzden X'ten devam.
Her şeyin aşırısı kötüdür. İnsanlar bir türlü ortayı bulamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…