Tek kullandığım Instagram var onun dışında WhatsApp ve çok kullandığım YouTube. Keşke WhatsApp yerine de herkes en azından bip veya Signal kullansa maalesef yapamıyoruz.

Telefonumdan sildim. Hem gereksiz yer kaplıyor hem de çok meşgul ediyor bazen. Tabletime yükledim, bazen bakıyorum ama çoğu zaman tablet yanımda olmadığından hiç girmek aklıma bile gelmiyor. Eskiden X de çok kullanırdm ama moral bozucu haberlerin ucu bucağı yok, onu tamamen sildim. Facebook'u 2015 gibi kapatmıştım. Tiktok hiç açmadım, indirmedim. Youtube favorim, Youtube iyidir.

Telefonumdan sildim. Hem gereksiz yer kaplıyor hem de çok meşgul ediyor bazen. Tabletime yükledim, bazen bakıyorum ama çoğu zaman tablet yanımda olmadığından hiç girmek aklıma bile gelmiyor. Eskiden X de çok kullanırdm ama moral bozucu haberlerin ucu bucağı yok, onu tamamen sildim. Facebook'u 2015 gibi kapatmıştım. Tiktok hiç açmadım, indirmedim. Youtube favorim, Youtube iyidir.
Yaşadığı hayat:

Dosya Ekleri

• IMG_0619.webp
    IMG_0619.webp
    932,1 KB · Görüntüleme: 5
1 sene kullanmayınca YouTube’dan sonra en vazgeçilmez sosyal medya olduğunu farkettim. Twitter’ı, forumu bırakırım ama Instagram’ı bırakmam.

İG çok boş platform aslında. Bir özgünlüğü yok, uygulama Tiktok, Snap kopyalaması var. Haberler Twitterde zaten. Reels bölümünde shitpost, komiklik içerikleri zaten Twitter ve Tiktok'taki içerikleri koyuyorlar. Kullanıyorum da sık bir kullanıcı değilim, bir şey yapmayınca dolaşıyorum uygulamada.