Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Be real, lemmy ve mastodon gibi alternatif veya daha özgür sosyal medya platformlarını kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neden kullanıyorsunuz, kullanmıyorsanız neden kullanmıyorsunuz?
Geçen merak ettim şimdi sorasım geldi. Acaba bizim burada kullanan var mı?
Sosyal medya tamamen mantıksız ama Instagram bağımlısıyım. Başka bir şeye gerek yok. YouTube bile izlemiyorum artık.
Beyazıt
Üstün
Normal sosyal medyayı bile ara ara kullanıyorum. Bunları ilk defa duydum.
TikTok kullanıyorum, 2 yıldır falan hiç Türk içeriği karşıma çıkmıyor çok güzel bir ana sayfam var, güzel editler, utanç verici olmayan yabancı içerikler falan var, Instagram kullanıyorum, Reddit kullanıyorum, tam olarak bir sosyal medya uygulaması olmasa da Discord kullanıyorum.
Elma ısıran
Üstün
İsimlerini bile ilk defa duydum. Sadece ana akım sosyal medya mecralarını kullanıyorum çünkü sosyal medya sosyal etkileşim kurabilmek için kullanılır. Kimsenin olmadığı ortamda ne paylaşayım?
Facebook ve Instagram. Aslında Instagram'ı tamamen silmek lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Kerim Demirkaynak
Uzman
Hepsinde hesabım var ama kullanmıyorum.Be Real, Lemmy ve Mastodon gibi alternatif veya daha özgür sosyal medya platformlarını kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neden kullanıyorsunuz, kullanmıyorsanız neden kullanmıyorsunuz?
Be Real kullanıyordum bir ara, silmişimdir ama muhtemelen.Be Real, Lemmy ve Mastodon gibi alternatif veya daha özgür sosyal medya platformlarını kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız neden kullanıyorsunuz, kullanmıyorsanız neden kullanmıyorsunuz?