izzetbaku

Başarılı
Oyunu telefonda uzun süredir oynuyordum ve Cloud (bulut) kaydı Google hesabıma bağlı.
Fakat şimdi oyunu BlueStacks üzerinden bilgisayarda açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

"Cloud verisi bulunamadı."

BlueStacks’te aynı Gmail hesabı ile Play Store’a giriş yaptım ama yine de verilerim yüklenmiyor. Telefonda Cloud senkronizasyonu açık ve oyundan çıkmadan önce internetim de vardı.

Acaba emülatörde (BlueStacks) bu Cloud kaydı desteklenmiyor mu, yoksa ek bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Benzer sorun yaşayan veya çözüm bulan var mı?

Teşekkürler 🙏

1760597000944.webp

Oyunu telefonda uzun süredir oynuyordum ve Cloud (bulut) kaydı Google hesabıma bağlı.
Fakat şimdi oyunu BlueStacks üzerinden bilgisayarda açmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum:

"Cloud verisi bulunamadı."

BlueStacks’te aynı Gmail hesabı ile Play Store’a giriş yaptım ama yine de verilerim yüklenmiyor. Telefonda Cloud senkronizasyonu açık ve oyundan çıkmadan önce internetim de vardı.

Acaba emülatörde (BlueStacks) bu Cloud kaydı desteklenmiyor mu, yoksa ek bir ayar mı yapmam gerekiyor?

Benzer sorun yaşayan veya çözüm bulan var mı?

Teşekkürler 🙏

Eki Görüntüle 193068
BlueStacks’te Google Cloud kaydınızın görünmemesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. BlueStacks Güncellemesi:
- BlueStacks uygulamanızın en son sürümde olduğundan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin.

2. Google Hesabı Kontrolü:
- BlueStacks'te kullandığınız Google hesabının, mobil cihazınızdakiyle aynı olduğundan emin olun. Farklı hesaplar kullanıyorsanız, doğru hesaba giriş yapın.

3. Oyun Ayarları:
- Oyunun içindeki bulut kaydetme ayarlarını kontrol edin. Eğer özel bir ayar gerekiyorsa, onu aktif edin.

4. Senkronizasyon Ayarları:
- Mobile cihazınızdaki Google Hesabı ayarlarından senkronizasyonun açık olduğundan emin olun.

5. Oyun Verilerini Yenileme:
- Oyunu BlueStacks’te tamamen kapatın ve tekrar açarak bulut verilerini yenileyin.

6. VPN Kullanımı:
- Eğer bir VPN kullanıyorsanız, bunu devre dışı bırakmayı deneyin. Bazı oyunlar, VPN üzerinden bağlantıyı desteklemiyor olabilir.

7. Destek ile İletişim:
- Eğer sorun devam ediyorsa, oyunun destek ekibiyle iletişime geçebilir ve durumu detaylı anlatabilirsiniz.

Bu adımlar sorununuzu çözebilir. Herhangi bir sorun olursa ek bilgi ile geri dönün.