Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Arkadaşlar kulaklığım QCY T13. Bluetooth versiyonu 5.1. Bunu bilgisayarımda kullanmak için bluetooth adaptör arıyorum fakat ileride gamepad olsun başka bir bluetooth ürün olsun lazım olursa işimi görecek bir ürün arıyorum. Bluetooth sürümleri ne kadar önemli bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Ben şunları buldum, fiyatları yakın fakat Bluetooth sürümleri farklı, hangisini almalıyım veya başka önereceğiniz ürün var mı?

Arkadaşlar kulaklığım QCY T13. Bluetooth versiyonu 5.1. Bunu bilgisayarımda kullanmak için Bluetooth adaptör arıyorum fakat ileride gamepad olsun başka bir Bluetooth ürün olsun lazım olursa işimi görecek bir ürün arıyorum. Bluetooth sürümleri ne kadar önemli bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.
Ben şunları buldum, fiyatları yakın fakat Bluetooth sürümleri farklı, hangisini almalıyım veya başka önereceğiniz ürün var mı?

TP-Link olan iyi kendim kullanıdığım ASUS BT-500'ü öneririm çok iyi hiç kesilme olmadı.

Arkadaşlar kulaklığım QCY t13. Bluetooth versiyonu 5.1. bunu bilgisayarımda kullanmak için Bluetooth adaptör arıyorum fakat ileride gamepad olsun başka bir Bluetooth ürün olsun lazım olursa işimi görecek bir ürün arıyorum. Bluetooth sürümleri ne kadar önemli bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Ben araştırırken sürekli TP-Link'i öneriyorlardı. Fiyatı bütçemi aştığı için alamamışdım. En mantıklı seçenek o dur herhalde.

Uzun süredir TP-Link UB500 kullanıyorum. Hatta satın almadan önce zamanında burada konusunu açmıştım ve o önerilmişti. Oldukça memnunum. Xbox 9. Nesil için ve bazen de kulaklık için kullanıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir kopma sorunu yaşamadım. Ben de tavsiye ederim UB500'ü, üzmeyecek merak etme.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu bluetooth sürümü mevzusu kafamı karıştırıyor. Ne gibi farklar var ve ne kadar önemli? Almışken yüksek sürüm almak isterim elbette, geleceğe de dönük olması için.

Son düzenleme:
Değil. Güncelleme yapınca 5.4 oluyor.

1744910789442.webp