KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.747 Çarşamba 19:00 #31 Asily dedi: Hocam, 17 alın bence. Sizin için en iyisi. Bahsettiğiniz şeyler her türlü iPhone’a çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Alirdim almasina da... Hem fiyat konusunda berbat bir konumda hem de iPhone kullanan cevremdekileri gordukce nefret ediyorum markadan.
Asily dedi: Hocam, 17 alın bence. Sizin için en iyisi. Bahsettiğiniz şeyler her türlü iPhone’a çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Alirdim almasina da... Hem fiyat konusunda berbat bir konumda hem de iPhone kullanan cevremdekileri gordukce nefret ediyorum markadan.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.228 Çözümler 7 Beğeniler 833 Yer 4 8 15 16 23 42 Perşembe 02:32 #32 Aakons dedi: BT problemini NP3 için duymadım. Zaten en güncel 6.0 sürümünü kullanıyor. Ayrıca Wi-Fi 7 triband a sahip. Yani bağlantılar güncel. Genişletmek için tıkla... BT sürümüyle ilgisi yok olayın. Olay BT sürümle bitmiyor maalesef. Onu yazılıma entegre etmek önemli yoksa şu an kullandığı cihaz da BT olarak güncel zaten.
Aakons dedi: BT problemini NP3 için duymadım. Zaten en güncel 6.0 sürümünü kullanıyor. Ayrıca Wi-Fi 7 triband a sahip. Yani bağlantılar güncel. Genişletmek için tıkla... BT sürümüyle ilgisi yok olayın. Olay BT sürümle bitmiyor maalesef. Onu yazılıma entegre etmek önemli yoksa şu an kullandığı cihaz da BT olarak güncel zaten.