MTK SoC bir şey değiştirmiyor ki. Yine açabilirsiniz ("başvuru" saçmalığına katlanacaksanız) BL'yi.
Bu kota saçmalığı varmış. Herkes bundan şikayetçi nedense.

Yani açık konuşayım bilemedim. Günlük kullanım için alacağım ve bana ne kadar uzun giderse o kadar iyi. A52s güzel telefondu ama 4. senesini tamamladı, ekran konnektörü bozuldu.

Yani açık konuşayım bilemedim. Günlük kullanım için alacağım ve bana ne kadar uzun giderse o kadar iyi. A52s güzel telefondu ama 4. senesini tamamladı, ekran konnektörü bozuldu.

Yani Xiaomi düz serisi olsa alın derdim ama pocoların arayüz haddinden ağır sıkıntılı.
AOSP olması en büyük avantajı nothing in. Tahmin ettiğinizden daha uzun süre götürecektir. Bence Phone 3 alın.

Yani Hypersploit gibi çözümler var. Ama HyperOS 3'te çalışmıyor maalesef.
POCO'larla uğraşmayıp NP 3 alıp geçin. Denilecek başka söz yok. :)

Evet iki telefon arasında kararsız kaldım. Poco'nun işlemcisi ve parmak izi okuyucusu daha iyiyken Nothing'in kamerası ve yazılımı daha iyi. Ayrıca iki cihazda da bootloader kilidi açılabiliyor. Tabi Poco'da açabilmek için güvenlik zaafiyetini istismar etmek gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım?
Ne amaçla kullanıcaksınız? Günlük kullanım ise Nothing. POCO tavsiye etmem, berbat bir yazılıma sahip.

X8 Pro Max'de MTK işlemci var yani malum marka yüzünden bootloader açılamıyor
Açması çetrefilli olsa da tamamen açılamaz değil. Bunun yanında POCO'lar için topluluk desteği daha fazla, bu da custom ROM çıkma ihtimalini arttırıyor.

X7 Pro'yu şu an Evolution X ile kullanıyorum.

Play Integrity'e ya da benzeri denetim mekanizmalarına bağımlı bir uygulama kullanmıyorsanız, aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Ayrıca F8'de ve HyperOS 3'de durum ne bilmiyorum ama POCO X7 Pro'yu HyperOS 2 ile kullanırken UAD ile debloat çektiğimde birazcık olsa da memnun kalmıştım.

Fakat ayrıntılı biçimde bakamasam da ikisi arasından Nothing Phone(3) tercih ederdim herhalde.

Son düzenleme:
Açması çetrefilli olsa da tamamen açılamaz değil. Bunun yanında POCO'lar için topluluk desteği daha fazla, bu da custom ROM çıkma ihtimalini arttırıyor.

Fakat ayrıntılı biçimde bakamasam da ikisi arasından Nothing Phone(3) tercih ederdim herhalde.
Şimdi hocam dediğim gibi Nothing'in avantajı kamera, RAM ve bootloader özgürlüğü. Onun dışında ekran süresi, işlemci, parmak izi okuyucu, ekran vs. POCO daha önde. O yüzden arada kaldım ama dediğiniz gibi POCO'da community desteği iyiyse düşünebilirim.