Nothing cihazlarda panel sorunu var NP1'den beri. İlla her modelinde o sorunlar baş ağrıtıyor. Nedeni aslında nothing in visionox kullanması bence. Çünkü Honor gibi bazı firmalardada bu sorun çıktı. Visionox un iyi ürettiği paneller varsa da onlara geçmeleri lazım. Sadece panelin specs ine bakarak gitmemeliler.

4a demek istedin?
4a diye geçiyor evet, tam anlamadım onun olayını.

Kasim ayindan beri NP1 kullaniyorum. Panel sorunu yok su an icin. Tabii benim panel sorunu yasamamis olmam cihazi sorunsuz yapmiyor. Phone 3'un Hindistan ve Asya pazarlarindaki uretim sureclerinde ne varsa sorunlu panelli cihaz denk gelebiliyor. Yesil cizgi gibi. Fakat Avrupa surumleri iyi Nothing'lerin. Bence kamera ve panel icin gecilir, performans ve SoT icin gecilmez. Poco'nun sulalesinde (Mi haric) Nothing gibi kamera yok ayrica. Kamerada epey bi' cag atlarsin. Tercihin ne olursa olsun, umarim mutlu olursun.

Kasım ayindan beri NP1 kullanıyorum. Panel sorunu yok su an icin. Tabii benim panel sorunu yasamamis olmam cihazi sorunsuz yapmiyor. Phone 3'un Hindistan ve Asya pazarlarindaki uretim sureclerinde ne varsa sorunlu panelli cihaz denk gelebiliyor. Yesil cizgi gibi. Fakat Avrupa surumleri iyi Nothing'lerin. Bence kamera ve panel icin gecilir, performans ve sot icin gecilmez. POCO'nun sulalesinde (mi haric) nothing gibi kamera yok ayrica. Kamerada epey bi' cag atlarsin. Tercihin ne olursa olsun, umarim mutlu olursun.

Teşekkür ederim. Varsa 3 dışında önerileriniz seve seve dinlerim.

Phone 3'un Hindistan ve Asya pazarlarindaki uretim sureclerinde ne varsa sorunlu panelli cihaz denk gelebiliyor. Yesil cizgi gibi.

Genel markaların Asya ve Hindistan pazarında panel sorunu yaygın. Ama bu Avrupa'da çok daha az karşılaşılan bir durum. Muhtemelen sorun üretim bandında.

Teşekkür ederim. Varsa 3 dışında önerileriniz seve seve dinlerim.

Benim sana tavsiyem, paran varsa 16/512lik al derim.

Genel markaların Asya ve Hindistan pazarında panel sorunu yaygın. Ama bu Avrupa'da çok daha az karşılaşılan bir durum. Muhtemelen sorun üretim bandında.

Benim sana tavsiyem, paran varsa 16/512lik al derim.

Halletmeye çalışırım. Güncel cihazımı satmam lazım önce.